Зачинено Неадекватність + порушення!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
277
Реакції
236
Бали
63
1. Амір Алієв [ 96457 ]
2. Мірай Соната ( 38245 ) Сева Чижик (94147)
3. НПУК
4. Якщо коротко; приїхав здався будучи в розшуку , але все почалося як завжди ( згаяли мій час коп-працівниця ) ... все мені потрібно казати працівниці, і ще попри того вона знову обшук провела (з мого дозволу ) увага!!! не зірвавши маску і окуляри.Потім я за вимогою запрохав у неї старшого адекватнішого працівника,він зявився,але вона знову!!! Вмішувалася в розмову перебиваючи майора тощо + чат ,,поведенние даной сотрудници ето что-то,,! Як я зрозумів з нею хоч мирно ,хоч не мирно- вона всеодно буде творити ,, так как ей хочетца ,,
5. Доказ:
1)
Тайм коди; 0:38 1:12 2:39 3:18(я попросив визвати старшого за званням-мене не почюли знову) 3:35 вимова старшого за званням
2)
Тайм коди: 0:06(влазить в розмову перебиваючи майора -капітан) 0:10 (,,размечтались,,) 0:32 0:40 0:53 (не маю права?серйозно?) 1:23 -1:57 (чат ,образа,флуд,оск) 2:08 2:19(неадекватна поведінка і влізла в розмову вже в голосі-хоча майор її попереджував раньше об етом) 2:24( звернення майора до капітана цитую,,Тьотя Мірай,,) 3:06 звернення до громадяннина не по імені а образою ,,ти спанч боб,, 3:11 знову влізла в розмову (після другого від майора попередження) 3:40 ( поведінка майора+чат Мірай Соната про алкогольне спьяніння ) 3:54 продовжує в чаті влазити в розмову,та провокувати тим самим як і увесь час !
Скільки потрібно нагадувати ,щоб зрозуміти працівниці серйозного заведєнния - про адекватність,поведінку, і що копи це не з вулиці аби-хто,а офіцери !!?
А звертаються до усіх громадян як до нелюдей це норма у вас !?

До речі примітка* Патрік 1-ий це поперше імя людини ,а по друге ,,Святий Патрік — це християнський святий і головний покровитель Ірландії,, до спанч Боба немає відношення це-і є образою союзників та громадян які мають такі імена!
6.13.06.20 21:56

Останнє редагування:

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
736
Реакції
432
Бали
123
Вітаю
Дублікат.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі