Розглянуто Неадекватні висловлювання || Погрози

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
293
Реакції
225
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Наурмо Овнспайс
2. Нікнейм порушника: Павло Шухевич
3. Назва клану порушника: Toxic
4. Суть скарги:
Гравець не адекватно виражався , що мене дуже образило та погрожував в неадекватному контексті. Також хочу зауважити що данна особа являється лідером клана Toxic , прошу видати покарання клану, щоб на наступний раз гравець спочатку думав , а потім говорив
5. Доказ порушення (скриншот/відео): https://postimg.cc/z3kNW75Z/1cc2ea2f

6. Дата порушення: 30.01.26

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,194
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Прошу взяти до уваги, що даний персонаж першим підійшов до мене з явною метою спровокувати конфлікт для подальшого подання скарги на форум.

На відеодоказі чітко зафіксовано, що з його боку неодноразово лунали неадекватні та провокаційні висловлювання. Саме ці дії й стали причиною, моїх не зовсім образливих слів в його сторону, (дотримуючись RP ролі мого персонажа, як лідера клану) та ні в якому разі не погрожував, а лиш попереджав.
Після свідомої провокації даний персонаж пише скаргу на форум, що його начеб-то образили та погрожували, намагаючись подати ситуацію виключно у вигідному для себе світлі, без урахування власних порушень.

Вважаю, що його дії носять навмисний провокаційний характер і повинні бути враховані при об’єктивному розгляді даної скарги.

Геральд Шелбі

ЗГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
1,063
Реакції
441
Бали
223
Вітаю!

Гравець Наурмо Овнспайс 130282 - отримає покарання у вигляді /pmute 90 за Порушення правил Ukraine GTA, а саме:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Гравець Павло Шухевич 1268 - отримає покарання у вигляді /pmute 90 за Порушення правил Ukraine GTA, а саме:

5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі