Pollux
Козак
- Реєстрування
- 4 Тра 2023
- Дописи
- 7
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця:153625
- Особистий нікнейм: Валентин Олександрович
- Суть скарги:Добрий вечір. 04.11.2024 о 22:02 я працював у таксі, спокійно виконував свою роботу і не підозрював, що цей вечір стане для мене справжнім випробуванням. Я забрав клієнта, і ми попрямували за адресою "Економ Авто". Без порушень правил дорожнього руху, я обережно вів машину до місця призначення. Та щойно зупинився на червоному світлі світлофора, як відчув сильний удар – у мою машину врізалися ззаду. Що ж сталося далі, складно передати словами...
Замість вибачень на мене посипалися звинувачення та грубі слова. Шок та розгубленість захопили мене настільки, що я просто не знаходив слів. У голові не вкладалося: як у такі важкі для всіх часи, коли кожен із нас намагається вижити, люди можуть дозволяти собі таке ставлення? Чому замість елементарної людяності, я зустрів лише злість і нахабство?
Я не очікував такого. Я розумію, що на дорозі можуть виникати складні ситуації. Я розумію, що є люди з обмеженими можливостями, яким важко керувати транспортом, і іноді такі люди випадково зачіпають інших. Але вони вибачаються, вони не бажають зла. А ці люди, що навмисне провокують, погрожують і ображають, роблять це свідомо, залишаючи глибокий слід у душі.
Важко визнати, але в такі моменти починаєш сумніватися у людській доброті. Прошу притягнути цю "людину" до відповідальності з усією суворістю справедливості і вимагаю максимального покарання, адже така поведінка є неприпустимою. Нехай ця особа відповість за свої дії, щоб більше нікому не довелося переживати такого приниження та болю. - Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 04.11.2024