Розглянуто Неадекватні співробітники НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Тра 2025
Дописи
12
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Джо Ґолдберг
2. Нікнейм порушника: Олександр Могуцький та Ернест Наливайко

3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Почалось все з того що я порушив ПДР не на змінні, та вони почали їхати за мною я зупинився вони виписали мені штрафи і я зразу пішов на змінну. Після чого наскільки я зрозумів вони пішли за мною зайшли в ЗМІ та почали качати свої права що будуть жалітися на порушення ЗМІ. Я покликав 10 звання та сказав щоб вони очікували. Коли 10 звання не зразу відповіло на зв'язок вони почали питатися як я підвищився. Після чого я відповів що "просто підвищився" їм ця відповідь не сподобалась та мені зробили тест на тему що таке ЗМІ я не став відповідати на їх тупі запитання. Далі пішли погрози що мене звільнять видадуть догани і ЗМІ буде жопа. В кінці коли вони вже поїхали субординація кудись зникла. Прохання звільнити обох або хоча б видати 2 догани мінімум.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тик Від 0:00 по 0:43 прохання покликати старшого по званню. Від 0:44 по 1:57 питання як я підвищився. Від 2:27 по 9:53 Задавання питань що таке ЗМІ та погрози. Від 10:24 по 10:50 Погрози що ЗМІ розпадеться. Від 11:06 по 11:10 В них різко появились справи та я чомусь різко маю гуляти як він виразився. + в них має бути фрапс де вони мене зупинили та початок нашої розмови
6. Дата порушення: 05.12.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:
Працівники отримають по догані та буде проведена бесіда.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі