Веталь 1
Козак
- Реєстрування
- 7 Чер 2026
- Дописи
- 11
- Реакції
- 7
- Бали
- 8
1.Ваш нікнейм: Веталь Крутий
2.Нікнейм порушника: Тіррон Скуф [6859871]
Фріц Ультрас [6878987]
3.Назва клану порушника: [ MARLBORO ]
4. Суть скарги: Їхав своєю смугою, нікого не чіпав. Назустріч мені їхали двоє неадекватних гравців, які виїхали прямо мені в лоб і врізалися в мене. Після цього вони почали стріляти по мені.
Я поїхав на СТО, але вони поїхали за мною. Там вони почали ображати мене, використовувати нецензурну лексику та провокувати конфлікт. Це вже не перший випадок із цими гравцями.
Я викликав адміністратора. Адміністратор зрештою заблокував їх, але це сталося не одразу — довелося досить довго чекати.
Також хочу звернути увагу на їхні нікнейми, оскільки вони не відповідають правилам сервера. Прошу перевірити їх і зобов'язати гравців змінити нікнейми відповідно до правил.
Прошу вжити відповідних заходів щодо цих гравців, щоб подібні ситуації більше не повторювалися.
00:12 навмисне зіткнення
00:29 стрільба по авто
00:54 навмисний наїзд автомобілем на мене
01:47 навмисна стрільба по мені+вбивство
01:53 не цензурна лексика та образи
02:04 навмисний наїзд авто
02:09 стрільба по мені
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 13.07.2026
2.Нікнейм порушника: Тіррон Скуф [6859871]
Фріц Ультрас [6878987]
3.Назва клану порушника: [ MARLBORO ]
4. Суть скарги: Їхав своєю смугою, нікого не чіпав. Назустріч мені їхали двоє неадекватних гравців, які виїхали прямо мені в лоб і врізалися в мене. Після цього вони почали стріляти по мені.
Я поїхав на СТО, але вони поїхали за мною. Там вони почали ображати мене, використовувати нецензурну лексику та провокувати конфлікт. Це вже не перший випадок із цими гравцями.
Я викликав адміністратора. Адміністратор зрештою заблокував їх, але це сталося не одразу — довелося досить довго чекати.
Також хочу звернути увагу на їхні нікнейми, оскільки вони не відповідають правилам сервера. Прошу перевірити їх і зобов'язати гравців змінити нікнейми відповідно до правил.
Прошу вжити відповідних заходів щодо цих гравців, щоб подібні ситуації більше не повторювалися.
00:12 навмисне зіткнення
00:29 стрільба по авто
00:54 навмисний наїзд автомобілем на мене
01:47 навмисна стрільба по мені+вбивство
01:53 не цензурна лексика та образи
02:04 навмисний наїзд авто
02:09 стрільба по мені
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Останнє редагування модератором: