Alex Parker
Шановний гравець
- Реєстрування
- 17 Лип 2025
- Дописи
- 30
- Реакції
- 42
- Бали
- 167
1. Ваш нікнейм: Алекс Паркер 222925
2. Було призначено перерозгляд моєї попередньої скарги, проте рішення досі не виконано і скаргу не перерозглянули.
19.08.2026 року я подав першу скаргу щодо Роберт Стоун, Саша Клейсон / DM, PG, збив анімації.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Роберт-Стоун-Саша-Клейсон-dm-pg-збив-анімації.435877/
За результатами розгляду адміністратора Романа Семегена отримав відповідь "Відмовлено". Мотивація відмови слідуюча:
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Перепрошую, за довгий розгляд скарги.
Подайте скаргу згідно з "Правил подачі скарг"
За результатами розгляду адміністратора Конора Стоуна (ГА | Центральна Україна) у темі призначив перерозгляд ситуації.
З моменту винесення вердикту про перерозгляд минуло вже 5 днів, проте моя ситуація так і залишилася без належної уваги, відповіді немає. Прошу керівництво проєкту втрутитися, завершити перерозгляд скарги та винести рішення.
3. Доказ:
Перша скарга:
Друга скарга:
4. Дата порушення: 26.08.2026р.
2. Було призначено перерозгляд моєї попередньої скарги, проте рішення досі не виконано і скаргу не перерозглянули.
19.08.2026 року я подав першу скаргу щодо Роберт Стоун, Саша Клейсон / DM, PG, збив анімації.
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Роберт-Стоун-Саша-Клейсон-dm-pg-збив-анімації.435877/
За результатами розгляду адміністратора Романа Семегена отримав відповідь "Відмовлено". Мотивація відмови слідуюча:
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Перепрошую, за довгий розгляд скарги.
Подайте скаргу згідно з "Правил подачі скарг"
21.08.2026 року мною була подана скарага на адміністратора щодо неправомірної відмови у розгляді скаргиЯкщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);
За результатами розгляду адміністратора Конора Стоуна (ГА | Центральна Україна) у темі призначив перерозгляд ситуації.
З моменту винесення вердикту про перерозгляд минуло вже 5 днів, проте моя ситуація так і залишилася без належної уваги, відповіді немає. Прошу керівництво проєкту втрутитися, завершити перерозгляд скарги та винести рішення.
3. Доказ:
Перша скарга:
Друга скарга:
4. Дата порушення: 26.08.2026р.