Розглянуто Невірний розгляд скарги | Діма Хансен

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сантьяго Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
218
Реакції
211
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Сантьяго Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Діма Хансен
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація.
Хочу звернути увагу на причину відмови у моїй скарзі. Я вийшов з гвинтокрила, і практично в той самий момент гравець також вийшов зі свого автомобіля та одразу відкрив по мені вогонь. Я навіть не встиг нічого сказати, не було жодних попереджень, вимог зупинитися або будь-якої взаємодії.
У такій ситуації незрозуміло, яка саме була ІС причина відкривати вогонь, адже з мого боку ще не було ніяких дій чи загрози для гравця. Я лише вийшов з гвинтокрила, після чого по мені одразу почали стріляти.
Тому вважаю, що відкриття вогню без будь-якого попередження або РП-взаємодії не може вважатися повноцінною ІС причиною!
Прошу адміністрацію повторно переглянути мою скаргу та більш детально оцінити ситуацію. Відмовлена скарга тут
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -

5. Дата порушення: 05.03.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

З відео яке Ви прикріпили не можливо на 100% зрозуміти ситуацію, але можливо встановити, що Ви хотіли затримати гравця для проведення процесуальних дій та подальшого покарання з RP сторони (Ув'язнення) по наступним ознакам:
Ви шукали місце знаходження гравців через системний планшет, неподалік від мітки трапилась сама ситуація.

Ви різко та цілеспрямовано посадили гвинтокрил біля гравця, з тайзером у руках бігли в сторону гравця та спробували використати тайзер по гравцю, але через те, що гравець відкрив вогонь — Ви прийняли бій використовуючи вогнепальну зброю.
Відповідно до цього, можна чітко зрозуміти, що була RP ситуація в якій гравець Микита Галченко перебував в розшуку, Ви хотіли його затримати, тому, у гравця була причина для відкриття вогню.
Скарга розглянута вірно та враховуючи усі сторони.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі