𝕂𝕒i𝕞𝕒𝕟 𝕆𝕧𝕟𝕓𝕣𝕒𝕥𝕒𝕟𝕠𝕧𝕚𝕔𝕙
Козак
- Реєстрування
- 18 Бер 2025
- Дописи
- 43
- Реакції
- 22
- Бали
- 11
1. Ваш нікнейм: Андрій Братанович | 44264
2. Нікнейм адміністратора: Нікіта Мороз
3. Суть скарги: Неправильний розгляд скарги :
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток: якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
[ На відкаті знизу 👇 було видно, що нас там 3 людини зверху, але ніяк не можна довести по цьому доказу, що нас було тільки 3, і так, як ми були на зв*язку з декількома іншими кланами, по нашій інформації вони вже знаходилися в бункері ]
2.11. Заборонено перелітати забор на транспорті. | Деморган 60 хвилин
Примітка: гравці що перебувають на пасажирських місцях. | Деморган 30 хвилин.
[ Саме у цей час "Перелітання" я був на пасажирському сидінні, а мені за це дали покарання у вигляді 60хв, замість 30хв ]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга Покарання
5. Дата порушення: 09.01.2026
2. Нікнейм адміністратора: Нікіта Мороз
3. Суть скарги: Неправильний розгляд скарги :
2.1. Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 5-х осіб. | Деморган 60 хвилин
Виняток: якщо на території військової частини вже знаходиться більше 5-х осіб, то інші нападники можуть проникати на ВЧ в будь-якій кількості.
[ На відкаті знизу 👇 було видно, що нас там 3 людини зверху, але ніяк не можна довести по цьому доказу, що нас було тільки 3, і так, як ми були на зв*язку з декількома іншими кланами, по нашій інформації вони вже знаходилися в бункері ]
2.11. Заборонено перелітати забор на транспорті. | Деморган 60 хвилин
Примітка: гравці що перебувають на пасажирських місцях. | Деморган 30 хвилин.
[ Саме у цей час "Перелітання" я був на пасажирському сидінні, а мені за це дали покарання у вигляді 60хв, замість 30хв ]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга Покарання
5. Дата порушення: 09.01.2026