Відмовлено Невірний розгляд скарги // Серго Фараонов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
947
Реакції
1,851
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тонні Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
3. Суть скарги: Є порушення правил паркування - є за це покарання, без різниці чи є власник поряд, чи немає. Він несе відповідальність за свої дії, за що і був покараний. Скарга отримала префікс відмовлено за те, що якби я "спровокував гравця" тим, що евакуював транспорт, яким чином, виконання мого службового обов'язку, є провокацією щодо інших осіб? Ще раз повторюсь, є суть, тобто саме порушення правил паркування - є покарання за це, саме евакуація транспорту. Я не тикав людині в очі зброєю, або чимось іншим, я всього навсього робив своє діло. Але чому особу не можуть покарати за свої дії, і будуть скидувати причину на "провокацію", хоча ні словесно, ні фізично я особі нічого не зробив. Я взаємодіяв тільки з Т/С, де правила паркування були порушені. Прошу перерозглянути данну ситуацію, видати людям покарання за FD, та DM, бо це ніяк не може стосуватись РП, так як в житті такого випадку не було б. Також стріляти, бо ти сам порушив це є нелогічним з боку громадянина, та він має бути покараний за свої вчинки. Також ідентична скарга була відмовлена, за таку саму причину.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Моя скарга Скарга іншої особи
5. Дата порушення: 06.01.2026

Діма Волковский

Поважний гравець
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
354
Реакції
127
Бали
86
У реальному житті, за наявності власника біля автомобіля, транспортний засіб не евакуюють за порушення правил паркування — максимум виписують адміністративний штраф.

Дії, які виконуються у грі в подібних ситуаціях, виглядають провокаційними та неправомірними, оскільки вони не відповідають реальним адміністративним процедурам. Саме такі дії й викликають негативну реакцію та провокації з боку гравців,до співробітників НПУ.
-
Це створює відчуття безкарності з сторони співробітників НПУ, за якою в реальному житті мають слідкувати відповідні державні органи. У реальних умовах подібні питання вирішуються через правоохоронні структури, СБУ та суд, а не шляхом самостійних або адміністративних рішень без належної процедури.
-
Також варто зазначити, що в реальному житті не існує адміністрації, яка безпосередньо контролює кожен крок громадян у ручному режимі.
-
RP — це імітація реального життя та реальних дій, а не саме реальне життя. Тому, якщо проєкт декларує максимальну реалістичність, дії всіх сторін мають відповідати реальним механізмам: фіксація порушення, передача справи до відповідних органів та подальший розгляд, а не покладання відповідальності на адміністрацію або застосування нереалістичних заходів.
-
С цих моментів можна вважати вас, як некомпетентний співробітник високої посади.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

З вердиктом ЗГС Неоф згоден.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі