Розглянуто Невірний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Квікі

Ех-Полковник ДКВС 06
Реєстрування
4 Лип 2025
Дописи
169
Реакції
57
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Денис Квікі
2. Нікнейм адміністратора: Кирило Хмельницький
3. Суть скарги: Даний адміністратор розглянув цю скаргу на мене Ось та видав мені покарання, а саме
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин та не звернув уваги те що я відкрив вогонь по даному гравцю Кевін Данте та він просто стояв тим самим PG також даний гравець багоюзом зайшов в фуру та від нього була розмова в ноці, а саме він сказав на форум коли помер даний адміністратор йому ніяке покарання не видав своє покарання я вже відсидів та після чого я даного адміністратора покликав в войс він сказав від нього порушення немає потім викликав вже в грі даний адміністратор сказав перегляне знову скаргу бо зараз зайнятий так і нічого не переглянув.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): в адміністратора та в скарзі на мене
5. Дата порушення:31.05.26

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,025
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Скарга буде перерозглянута.
Приносимо вибачення за складену ситуацію.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі