Розглянуто Невірно видане покарання гравцю та оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Руби Фьюз

Козак
Реєстрування
17 Лют 2026
Дописи
3
Реакції
6
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Руби Фьюз
2. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
3. Суть скарги:
Доброго дня! Я повністю визнаю свою провину, вибачаюсь перед цим гравцем, більше так не буду, але, уважно прочитавши ще раз правила гри, хочу сказати, що адміністратор видав невірне покарання ыншому гравцю , і я хочу прийняття до уваги цих факторів, а також покарання для даного гравця. Спочатку я ще раз наголошу на тому, що фрапс не повний, та на відео ми вже роз’їхалися.

Отже, коли я врізалася, я сказала «сорі» в мікро та поморгала аварійкою. Гравець не прийняв це до уваги і вжив нецензурну лайку, якої немає на фрапсі. Після цього він почав стріляти по мені і машині навмисно (на фрапсі видно, що я хочу просто поїхати далі!!!). Я не вважаю, що виїзд на зустрічну смугу (випадковість — занесло) є причиною і провокацією для DM або FD (6.1, 6.2), а також DM Car (6.4). Я намагалася поїхати для уникнення конфлікту, але мені цього не дали зробити, і далі продовжилися такі ж самі дії, доки я не змогла зовсім їхати. Після цього я допустилася дуже грубої помилки, про яку дуже жалкую досі, але це було жорстокою провокацією мене (6.29). Він навмисно це робив і включив фрапс тільки тоді, коли я поїхала (намагалася, точніше).

Як і будь-яку жінку, мене досить зачепило висловлювання «жінка легкої поведінки». Я вважаю це не просто образою гравців (5.9), а 5.10 — приниженням гідності та честі, бо саме такі безпідставні слова застосовують саме щодо жінки, що дуже впливає на її самооцінку. Я вважаю, що даний гравець застосував сексизм і мізогінію, а це вже неадекватні висловлювання, неадекватна комунікація (5.11), дуже неповажне ставлення, приниження гідності і честі (5.10).

Тому на базі цього я вважаю, що даний адміністратор видав даному гравцю недостатнє покарання і прошу справедливості! У свою сторону я прошу додаткового розгляду даної ситуації (1.13, 1.14, 1.15) та прийняти до уваги всі провокації, неадекватне поводження даного гравця і винесення йому додаткового покарання.

Дуже прошу вибачення за образи, прошу розуміння і можливості скоріше пограти!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1771431604542.png

5. Дата порушення: 17.02.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,645
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю
Скаргу було розглянуто вірно. Образи родичів або близьких людей вважаються грубим порушенням правил, у зв’язку з чим вам було видано покарання
Інший гравець, зі свого боку, також отримав покарання за образи гравців
Якщо у вас є відеодокази того, що вас додатково провокували, ображали або згадували ваших батьків, ви можете подати скаргу на цього гравця

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі