Харукі Духов
ᖴᗰᑫᗪᑌᕼOᐯ
- Реєстрування
- 25 Гру 2022
- Дописи
- 289
- Реакції
- 348
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Валерія Тимошик, Менни Мартинез
- Особистий нікнейм: Бодя Духов
- Суть скарги:
- Шановна адміністрація,
Я звертаюся до вас із офіційною скаргою та наполегливим проханням переглянути ситуацію, що склалася на сервері 03, оскільки вважаю, що накладене на мене покарання згідно з пунктом 7.9 правил UG є абсолютно необґрунтованим, несправедливим та таким, що суперечить принципам чесного адміністрування та об'єктивності. У зв'язку з цим я прошу вас ретельно розглянути це питання, врахувати всі наявні факти, свідчення, обставини події та ухвалити справедливе та зважене рішення.
- Загальна інформація про мене та мій ігровий досвід
- Я є активним гравцем сервера 03 вже понад два роки. Протягом цього тривалого часу я не тільки грав, а й брав активну участь у розвитку спільноти, створюючи сприятливу атмосферу для інших гравців та допомагаючи новачкам освоюватися в грі. Зокрема, за ці два роки я:
- Неодноразово обіймав високі посади в різних структурах серверу, що свідчить про мою відповідальність та знання ігрових механік.
- Здобув позитивну репутацію серед інших гравців завдяки відповідальній грі, чесному виконанню ролей та дотриманню всіх правил проекту.
- Брав активну участь у розвитку ігрової спільноти, проводив тренування, надавав консультації менш досвідченим гравцям, допомагав у створенні організацій.
- Був активним учасником офіційних заходів та подій, організованих адміністрацією, демонструючи прихильність до розвитку сервера та підтримання справедливого ігрового середовища.
- Протягом всього часу моєї гри на сервері я не мав серйозних покарань або блокувань. Якщо й виникали незначні зауваження або дрібні порушення, вони завжди вирішувалися коректно, дипломатично та без серйозних наслідків. Всі мої взаємодії з адміністрацією завжди були конструктивними та ввічливими. Я поважаю адміністрацію та її роль у підтриманні порядку, але в даному випадку вважаю, що рішення щодо мене було ухвалене поспіхом, без належної перевірки фактів і не має під собою жодних обґрунтованих доказів.
- Суть конфлікту та незрозумілість покарання
- Мені було винесено покарання згідно з пунктом 7.9 правил UG. Це сталося після того, як я висловився про особу з нікнеймом "Артемка Духов" у, можливо, не найделікатнішій формі. Проте після детального аналізу ситуації я дійшов наступних важливих висновків:
- На сервері 03 немає адміністратора або гравця з таким нікнеймом.
- Я не знаю жодного гравця, який би носив таке ім’я, і ні з ким із таким ніком не мав будь-яких конфліктів чи суперечок.
- Адміністрація ухвалила рішення без перевірки фактів та без будь-яких доказів моєї провини.
- Мені не було надано жодного пояснення щодо природи мого порушення чи доказів, які б підтверджували правомірність винесеного покарання.
- Я надав скріншот скарги, де чітко видно, що вказано "Бодя, а не Даніїл", однак це було проігноровано адміністрацією.
- З огляду на ці обставини, я роблю висновок, що покарання накладене або помилково, або ж є безпідставним і необґрунтованим.
- Мої дії після отримання покарання
- Оскільки покарання було винесене абсолютно безпідставно, я прийняв рішення подати офіційну скаргу, оскільки вважаю, що мої права як гравця були грубо порушені. Моє звернення розглянула головний адміністратор Валерія Тимошик, яка без жодних пояснень відмовилася переглядати рішення. Її єдиний аргумент звучав як: "Покарання було накладене правильно". Жодних конкретних доказів чи роз’яснень не було надано.
Після цього я вирішив звернутися до неї безпосередньо через Telegram, щоб отримати детальніше пояснення. Однак у відповідь замість аргументованої відповіді я отримав зневажливий та неконструктивний коментар: "Пане Даніїл, я ж також не дурна людина, змінюйте своє ставлення та поведінку". Я також надав у повідомленні скріншот скарги, де видно, що мова йшла саме про Бодю, а не про Даніїл. Ця відповідь свідчить про повну відсутність професійного підходу в роботі адміністратора та небажання справедливо розглядати звернення гравців.
- Проблеми в роботі адміністрації
- 4.1. Видача покарань без перевірки фактів Покарання повинні ґрунтуватися на чітких доказах, а не на суб’єктивному сприйнятті адміністратора. У моєму випадку рішення було винесене без перевірки фактів.
4.2. Відсутність аргументованих відповідей на скарги Головний адміністратор не надала жодного пояснення щодо винесеного покарання. Така поведінка є непрофесійною.
4.3. Порушення принципів чесного адміністрування Якщо адміністрація дозволяє собі ігнорувати скарги гравців, це веде до знищення довіри до сервера та атмосфери чесності.
- Вимоги та пропозиції
- Я офіційно вимагаю:
- Повторного розгляду ситуації та скасування мого покарання.
- Перевірки фактичної наявності гравця "Артемка Духов".
- Оголошення догани адміністратору, який виніс санкцію без належної перевірки.
- Дисциплінарного покарання для Валерії Тимошик за неналежний розгляд скарги.
- Розробки більш прозорої системи розгляду скарг, яка передбачає чіткі аргументи від адміністрації.
- Висновок
Я очікую, що моє звернення буде розглянуто справедливо, а адміністрація прийме виважене рішення. Якщо ж моя скарга буде проігнорована, я залишаю за собою право публічно розповісти серед спільноти гравців.Дякую за увагу та очікую справедливого вирішення питання.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик Тик
- Дата походження: 23.02.2024