iiya
Козак
- Реєстрування
- 16 Тра 2023
- Дописи
- 52
- Реакції
- 9
- Бали
- 11
- Нікнейм лідера/заступника: Олег Ломакін
- Особистий нікнейм: Ілья Стік
- Суть скарги:В мене трапилась така ситуація, в мене була 1 доган першу догану мені видали за вживання алкоголю під час робочої зміни з даною доганою я згоден. Ось з 2 доганою я не згоден бо вона в мене з'явилася з нізащо з 18.07.2024 в 21.00-22.20 приблизно. Я подавав скаргу на форум було прийнято рішення, що мені дали нізащо доказ за посиланням https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Догана-з-незвідки-НПУК-Ілья-Стік.189906/#post-806629 можете глянути. Дивіться якщо мені було схвалено про зняття догани то повинні були зняти але її не зняли та на додаток після другої догани сьогодні я отримав 3 догану просто зайшов в гру та відлучився десь на 5 хвилин навіть не був на зміні мені її дав пан Ломакін. Якщо 3 догана буде зарахована мені, а другу догану повинні були зняти бо рішення про скасування догани на форумі схвалено. То виходить мене не повинні були звільняти з НПУ К бо у мене повинно бути дві догани. Прошу вас звернути увагу на дату та час скасування догати, і на видачу догани наступної Моя труд.Книжка після звільнення де ви можете глянути та перевірити все це. Сподіваюсь що є справедливість Ukraine gta та повернути мене в НПУ К бо це не моя провинна, а недбалість керівництва які не звернули на це увагу про скасування догани.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць, Моя труд.Книжка після звільнення
- Дата походження:19.07.2024
Останнє редагування: