Розглянуто Недовіра від Сані Житомирського для ГА\ЗГА ЗГС Держ та для Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
42
Реакції
60
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм адміністратора: Саня Житомирський
3. Суть скарги: Я подав заявку на 11 СБУ (Полковник) так як у нас зараз слідкуючий Саня Житомирський він відхилив по причині (Недовіра від Слідкуюючого) але у Сані Житомирського особиста неприязнь до мене та до мого друга Костянтина Вереса, так як коли я написав скаргу на лідера СБУ Ніку Тейлор у якої було дуже багато порушень, він зі своїми друзями писали одинакові скарги на мене та на мого друга Влада Чураєва, ніби за расизм. Тому прошу перевірити мою заявку та дати дозвіл стати на посаду, а таког Костянтинові Вересу дати змогу стати на посаду. (Примітка так як я спілкуюсь з іншими працівниками СБУ, мені сказали що ймовірно друзі Сані наговорили щоб не приймати заявки. також у відповідь до моєї минулої скарги написали що я ніби погано вливав на фракцію, АЛЕ я написав скаргу на лідера у якого було БАГАТО порушень, і адміністратори були згідін зі мною, після того коли мене почали затримувати спілкуватись зі мною не належним чином, проводити процесуальні дії не належним чином, я почав подавати скаргу в прокуратуру.
Після цього дані гравці почали погано відноситись не тільки до мене а й до моїх друзів. Я не вважаю свої дії якимось зливом чи баловством. адже в скарзі все було росписано та було надано докази, тут більше самі Житомирські хотіли мене злити адже декілька моїх знайомих напсиали скарги, після яких був розфорум СБУ, але також ці скарги були добре росписані, Після цього Житомирських повернули знов на посади (хоча сам розфорум був фактично через них). КА відповів мені на мою скаргу *Спробуйте проявити себе на посаді підполковника\майора* але я впевнений що Слідкуючий не допустить мене навіть на посаду майора, адже Костянтина Вереса він не допустив на посаду підполковника. Також ймовірно Саня Житомирський обідився на мене через те що я написав на нього та Богдана Житомирського скаргу за NRP аксесуари NRP акс, Також зараз прикріплю фото де видно як Богдан та Дава Житомирські заливали однакові скарги на Володимира Кайовського (він також є моїм другом та подавав скаргу на Ніку Тейлор через вихід з гри під часРП процесу) Вихід з гри та Скарги на Володимира Кайовського, Повернемось до друзів Сані Житомирського на мою заявку поставив негативний смайлив *Сергій Дегтярьов* раніше у нього був нікнейм Джеймс Житомирський, тому я вважаю що саме він (можливо й інші) наговорили щодо заявки. Також КА написав що я неналежно себе поводив під час перебування у клані омега, але це є гра і кожен хосе спробувати щось нове, тим паче говорити що я якось погано впливав на СБУ коли мене не було навіть в цій організації, як на мене це маячня, також я і мої соклановці мають право відбити СБУ адже вони затримали мого друга (який був також в омегі). Як на мене укр гта створена щоб грати приємно проводити час та спілкуватись, навіть якщо у нас була суперечка з Житомирськими то це не дає право розкидатись недовірами це є некомпетентно зі сторони Слідкуючого.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Недовіра від слідкуючого та Скарги на мене від Житомирських,
5. Дата порушення: 10.06.26

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі