Відмовлено Недовіра від Сані Житомирського

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Артемов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
49
Реакції
74
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Назар Артемов
2. Нікнейм адміністратора: Саня Житомирський
3. Суть скарги: Я подав заявку на 11 СБУ (Полковник) так як у нас зараз слідкуючий Саня Житомирський він відхилив по причині (Недовіра від Слідкуюючого) але у Сані Житомирського особиста неприязнь до мене та до мого друга Костянтина Вереса, так як коли я написав скаргу на лідера СБУ Ніку Тейлор у якої було дуже багато порушень, він зі своїми друзями писали одинакові скарги на мене та на мого друга Влада Чураєва, ніби за расизм. Тому прошу перевірити мою заявку та дати дозвіл стати на посаду, а таког Костянтинові Вересу дати змогу стати на посаду.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Недовіра від слідкуючого та Скарги на мене від Житомирських
5. Дата порушення: 10.06.26

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
412
Реакції
198
Бали
103
Вітаю!

Згідно з поясненням адміністратора, недовіра до вас сформувалася на основі попереднього досвіду взаємодії. Під час перебування в клані «Омега» ви неодноразово брали участь у діях, які негативно впливали на діяльність організації, а також демонстрували неналежну поведінку.
Саме через ці обставини у адміністратора сформувалася недовіра до вас, а також до осіб, з якими ви діяли спільно на той момент.
Спробуйте проявити себе на посаді підполковника\майора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі