Розглянуто Недоречне оскарження, перерозгляд ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Річард Пейс

Куратор лідерів | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Сер 2023
Дописи
467
Реакції
602
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Річард Скоропадський
2. Нікнейм адміністратора: Моана Рейнер
3. Суть скарги:
Андрієм Вербицьким було оскаржено образу проекту, але як можна оскаржити 6к? Розібравшись у ситуації, він сказав: "Гроші деруть, а нормальний хостинг не можуть купити. Де це образа проекту?". Дійсно, де тут образа? "Гроші деруть" - проект та його команда мають отримувати монетизацію, без примусу, але мають. Проте Андрій не поважає команду розробників і хоче, щоб вони менше заробляли. Це пригнічує не тільки сам проект, а й розробників, що підриває авторитет як людей, так і проекту. "Хостинг купити нормальний не можуть" з погляду на ринок хостингів в Україні, сильний хостинг купити важко, треба багато з ким домовлятися. Але Андрій на це не звернув уваги. Також хочу сказати, що останнім часом пінг стабільний, іноді бувають просадки, але нічого критичного. І в той же час - де тут образа? Як не те, що Андрій проявив неповагу до проекту та команди розробників. Тому прошу ГА переглянути рішення щодо оскарження. І нічого, що рішення приймається втретє, воно має бути остаточним. Я не думаю, що людина, яка переходить з іншого проекту UkraineGTA, матиме бажання грати після таких слів від Андрія.
Я би зрозумів якщо би він сказав що визнав помилку в своїх словах, але він ствердив що образи немає.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): [Оскарження]
5. Дата порушення: 14.12.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Обговоривши з гравцем причину його блокування перед винесенням вердикту в цій скарзі - тик ( клікабельно ) - гравець визнав свою помилку. Кожен має другий шанс в залежності від обставин. Зазначу, що гравець Андрій Вербицький отримав оскарження покарання строком на 6 днів схиляючись на його історію покарань та взяття участі в розвитку проекту раніше. Також, адміністратор котрий видав блокування на 6000 днів попередньо не обдумав суть усього порушення, тому брати до уваги попередній термін покарання та відштовхуватись від нього при перевидачі блокування не є доцільним.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі