Зачинено Незаконе уволення заступником Джеком Хомсом Вячеслава Альвареза

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Гриб

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
41
Реакції
3
Бали
13
1. Нікнейм лідера: Вячеслав Альварез
2. Особистий нікней: Олександр Гриб
3. Суть скарг: Незаконе уволення заступником Вячеслава Альвареза Джеком Хомсом. Розписую в деталях. О 20:00 Вячеслав Альварез оголосив в рацію КОД - 5 (Побудова на плацу) (докази внизу). О 20:05 Вячеслав Альварез дав наказ, щоб всі зайняли пости мені припала вишка №10. О 20:08 я прибіг на вишку лівіше від 1- й вишки і пощитав що це вишка номер 10. Я доклав в рацію що став на цей пост (докази внизу). Згодом через 2 хвилини до мене приходять двоє воєно службовців і кажуть що це вишка № 7 бо 10 - й не може бути, бо їх лише 7. Я пішов розбиратись, підішов до Вячеслава Альвареза і биканув в оффтоп що не має 10 - й вишки. Вячеслав Альварез заспавнив своє авто і ми проїхались з ним по всій ВЧ і перещитали всі вишки , і вияснилось що вишок 7. Вячеслав Альварез сказав що йому скзала адміністрація що вишок 10 і він попросив вибачення у мене. Згодом через 3-4 хвилини знову оголосили КОД - 5 (Побудова на плацу) (докази внизу). Всі посторіїлись і я сказав в мікрофон "Оффтоп я жоско попустив гінірала" (по факту в Рп це не входить і на статут не розповсюджується), через 5 минут Джек Хомс викликає мене з строя і говрить "Вас звільнено покинте ВЧ". Коли ми біжимо з ВЧ до АКПП він говорить що мене звільнено за порушення статуту, типу неповага до Генерала. Попрошу розібратись і покарати таку особу як Джек Хомс, якщо він винен і вернути мене на моє законе місце а саме на звання ст. солдат ЗСУ
4. Особисті докази (скриншот/відео) *Тик*
5. Дата походження: 19.03.2023

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі