Розглянуто Незаконне затримання поліцейського I D - 223

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
41
Реакції
92
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Павло Голдман
2. Нікнейм порушника: Дмитро Журович (93452)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Цей співробітник одягнув на мене кайданки та затримав за те, що я просто поруч дістав м4. Підкреслюю, тільки дістав, я ні на кого не цілився, та не стріляв. Далі цей поліцейський на питання за що затримав сказав що за статтею 5.14 ККУ і сказав що м4 є забороненою зброєю навіть якщо у мене була ліцензія і багато разів казав що можу надати. Він або некомпетентий або спеціально порушив бо в статті цій зазначено вийняток що зброя є легальною якщо є дозвіл на носіння, у мене був та про м4 окремо там не написано. Прошу запросити його повний відеозапис з бодікамери, переглянути усю ситуацію та надати відповідну оцінку діям поліцейського. Дякую!
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Тут
6. Дата порушення: 02.08.2026

Олександр Бенз

Адміністратор | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
206
Реакції
88
Бали
73
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу та перевіривши надану інформацію, повідомляю, що у Закон України «Про затвердження витягу з тиру як офіційної ліцензії на зберігання та використання зброї» були внесені зміни.
Згідно з актуальною редакцією закону, М4 більше не належить до зброї спеціального призначення, а її зберігання та використання не дозволяється навіть за наявності витягу з тиру. Відповідно, вилучення даної зброї працівником НПУ було правомірним.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі