Розглянуто Незаконне звільнення з фракції МОЗ, вигадування причин звільнення, невиконання посадових обов'язків заступником.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Кондрацький

Знання законів та прав надає громадянам силу.
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
135
Реакції
158
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Юрій Кондрацький
2. Нікнейм порушника: Хтось з замів лідера МОЗ (припускаю що Владислав Гайдук)
3. Суть скарги:
Суть скарги: Незаконне звільнення з фракції МОЗ, вигадування причин звільнення, невиконання посадових обов'язків заступником.

Опис ситуації:

«Шановна адміністрація! Звертаюся до вас із проханням розібратися у ситуації, яка склалася навколо мого звільнення з лав Міністерства Охорони Здоров'я (МОЗ).
[18.05.2026] мене було звільнено з фракції. Причиною звільнення у трудовій книжці було вказано "Втрат" . Наголошую на тому, що в чинному Статуті МОЗ, загальних правилах державних організацій та Правилах Серверу такої причини для звільнення взагалі не існує.
Вважаю дії заступника абсолютно некомпетентними та такими, що порушують правила проекту. Мене звільнили без вагомої ігрової (IC) чи позаігрової (OOC) причини, що наводить на думку про особисту неприязнь або спробу "злити" мене з посади».

Додаткові порушення, які ми інкримінуємо керівництву:

• Порушення правил кадрового аудиту та звільнень: Будь-яке звільнення має відбуватися виключно за зафіксованими пунктами статуту (наприклад: ЗВБ, Порушення Статуту №...). Вигадування власних причин — це перевищення лідерських повноважень.
  • Відсутність доказової бази (Презумпція невинуватості): Керівництво зобов'язане мати чіткі фіксації (скріншоти/фрапс) моїх порушень, які б виправдовували звільнення. Оскільки причину вигадано, жодних адекватних доказів моєї "провини" у них бути не може.
  • Брак комунікації та роз'яснень: Перед звільненням зі мною не було проведено жодної бесіди, не було видано попередніх доган, мені не пояснили, що саме означає це "звільнення по причині Втрат".
  • Халатне ставлення до заповнення кадрових документів: Внесення некоректної або вигаданої причини в офіційні кадрове листи (чи трудову книжку) псує мою ігрову історію та заважатиме вступати в інші фракції, що є прямим шкідництвом моєму аккаунту.

Вимоги:

1. Запросити у лідера/заступника повні та незаперечні докази мого порушення, які стали підставою для звільнення.
  2. Провести перевірку лідерського складу МОЗ на знання правил звільнення та статуту державних організацій.
  3. Поновити мене на моїй посаді та ранзі у фракції МОЗ.
  4. Анулювати або виправити некоректний запис у трудовій книжці/історії фракції.
  5. Видати догану/попередження особі, яка провела це звільнення, за некомпетентність.
  6. Видати мені компенсацію, оскільки я міг заробити за пейдей фракції за цей час
4. Доказ порушення (скриншот/відео): https://ua.files.fm/u/5myukjgyxm
5. Дата порушення: 18.05.2026

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
777
Реакції
557
Бали
153
Вітаю
Вас прийняв Лідер до фракції та вона не знала що у вас є ЗЧС, після чого вас Адміністратор звільнив з фракції по втраті довіри тому що на той момент не було Лідера та Заступників у грі
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі