Міккі Фантом
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 138
- Реакції
- 97
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Мартін Тейлор
- Особистий нікнейм:Міккі Харіссон
- Суть скарги:Мартін Тейлор Ігр.Помічник не був напочатку ситуації та почав видавати мут не запитавши нічого що тут відбувається і т.д видав покарання не вірно як я рахую завульовані образи які що поганого в слові майонез?Майонез це в нас новий оск?Наразі я не чув що майонезом можна когось образити і т.д!Рахую що блат отримав я мут на 150хв за майонез з флудом я згоден но ніяк не з образами також питання чому адміністратор видав покарання тільки мені?Якщо до останього гравець Янь Мінь і другі інші Оскали мене і перешкоджав мому руху тобто витягував мене з авто мене всі оскали але покарання отримав тіки я за майонез...Далі дивлючись по ситуації гравець "Вадим Фантік"НОНрпшив і ДМив це можна побачити Тут...Чому ж Блат не страно чому видано покарання мені?Якщо гравець Янь Мінь відштовхувався від не нормативних тем в грі а тобто "Сексизм"но на це Мартін закриває очі і відкидає мене за Майонез...Та ось повертаємось на далі Мартін раніше перед СБУ був лідером клану "TaylorFamQ"І мав тіский та дружній звязок з кланом "Bandidos"Та навіть коли був в СБУ коли бандідос взяли картель Мартін був з ними на картелі і писав в віпку про бандідосів які вони круті....Ось чому мені здається що це блат не одна людина що була там не отримала покарання але там повну ситуацію можете побачити на цьому відео записі та запросити відео запис у Мартіна Тейлора та що він таке почув від мене що вирішив тільки мене покарати на 150хв а якщо на відео записі видно як мене оскають і адміністратор мутить тільки мене це вже виходить блат!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Повний відео запис ----Саме покарання
- Дата походження:18.12.2023
Останнє редагування: