Відмовлено Незгоден з баном (переглянути бажано протягом 24 години, дякую)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

4EM5ION

Поважний гравець
Реєстрування
12 Кві 2024
Дописи
232
Реакції
104
Бали
303
1. Ваш нікнейм та ID: Андрій Матвієв 57678
2. Нікнейм адміністратора: Серго Голд
3. Суть скарги: незгоден з баном на 2 дні! даний адмін блокнув мене за тещо я коли стояв в нпу афк та мене виводив гравець незнаючий правил з червоной зони, та таким чином гравець отримував покарання, і так само було з іншими гравцями декілька разів. на мене повісили що я їх так провукував хоча я нічого не робив бо я стояв афк, на мою думку провокація це коли словами вибешуєш людину щоб наприклад затулив в зз або ображаю його щоб спровукувати на тулку а тут мене за те що я нічого не робив був афк нікого не чіпав пред'явили що я провокую. я не виний що багато гравців незнають правил і це ніяк не звільняє їх від відповідальності. також я хочю зауважити що мене Ксенія Київська попросила щоб я таке більше не робив і я послухав її і нероблю більше це. вона мені сказала що якщо ще повториться то буде покарання, я її послухав і більше не робив це (дане попередження про повтор таких дій то буде покарання було прописано тут https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/нон-рп-дм-афк-Рекомендований-розгляд-ГА-d-303.446760/). Тому я прошу розблокувати мене оскільки мене попередили та попросили щоб я таке більше не робив, і я дотримуюсь того що мене попросили і тому я впевнений що наразі я не заслуговую на такий несправедливий бан. я б ще б зрозумів що якщо я б ще раз подав би подібну скаргу про нон рп нпу як було в минулих скаргаї і отримав бан але не в данному випадку! тому я прошу зняти бан на котрий я не заслуговую, буду дуже вдячний, дякую!
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/не-згоден-з-вердиктом-ГА-так-це-не-прикол.447100/
5. Дата порушення: 28.09.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,930
Реакції
1,042
Бали
444
Вітаю.

В оскарженні відмовлено, оскільки подібні дії з вашого боку мали неодноразовий характер.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі