- Реєстрування
- 17 Лип 2023
- Дописи
- 686
- Реакції
- 515
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Рафаель Тоширо
- Особистий нікнейм: Акіро Екстезі
- Суть скарги: Незгоден з рішенням , так як Бейлі Овнмазік , ненадає повні докази в скаргах , тим самим уводить в оману адміністрацію , такий похожий случай уже був коли вона обманула адміністрацію . Також , наскільки я знаю Анна Мерссі (колишній адміністратор) нікнейм зараз Бейлі Овнмазік , і її зняли з должності наскіки я не помиляюсь за слив клану і перевищення службових повноважень , але можливо я й помиляюсь.
Тепер по скарзі , На таймкоді який дає нам Бейлі Овнмазік ( тайм код 00:33 гравці почитають по нас стріляти , тут) , тепер подивимося відкат з мої сторони : КЛАЦ , таймкод 0:15-1:09 , якщо Бейлі Овнмазік говорить що я дбешив автомобіль , маю поснення , я нажимав тормоз і газ случайно відпускаю тормоз і вона летить в перед , ви самі можете на цьому автомобілі прокататись і самі зрозумієте що затормозити нереально! Також таймкод 0:25 , видно як людина з клану Bandidos , іде вперед і навмисно ломає автомобіль у зз , також робить пряму провокацію , я вибіг провірити хто це стріляв і вернувся назад щоб полагодити автомобіль і відїхати , далі продовжилась перестрілка , і який смисл нам першими відкривати вогонь , якщо їх в 2 рази більше чим нас , та і на даних Данюши Овнкритина який спеціально бігає під пулі PG Таймкод 0:16-0:40 . Також на відео яка надала (єдине відео з її сторони) замість того щоб сказати своєму кланові щоб вони прикратили стрільбу , вона наоборот із м4 бігає перед пулями , тим самим провокує , та PG , на відео чутно як вони находяться в одному діскорді розмовляють , і вони знали куда і до кого вони їдуть і що вони роблять! Тоість можна зробити висновок що провокацію та продовження стрільби в зз було від клану Bandidos! Також вони вписали та видали Дм/зз Катана Екстезі , якого даже на відео який надала Бейлі невидно ! Також чому Гравець 41862 Багоюз - /warn або /pban 1-10 , невидали ДМ/ЗЗ , він багоюзив у зз!
"RVK" - Revenge Kill - заподіяння шкоди здоров'ю ігровому персонажу в помсту, який раніше Вас убив (Перезарядка 15 хв.).
Так як відео моє , Бейлі Овнмазік чомусь не предоставила відео зі свої сторони , дивно , вона бере відео чужої людини і виставляє за своє і це відео приймають?
Ну суть в іншому , на відео , як що так дивитись на таймкоді 0:05 , якщо замедлити відео , та подивитись по кадрам ( скрін прикріпив) можна помітити що перша пуля була від них , потім почалась перестрілка! Нащот покарання Гравець 12686 RVK - /jail 120 - /warn , як людина яка не вбивала може подавати на людину за Рвк , на відео , яке надала Бейлі Овнмазік вона просто бігає і нікого невбиває КЛАЦ , тоість РВК немає ! Також додаю откат повний з своєї сторони , який уже надавав адміністрації в лс в діскорді КЛАЦ , де видно на таймкоді 0:22 , як данні особи їдуть на криші автомобіля , шо є Нонрп , потім 0:44 , ми підїхали подивитись хто це , но вони почали стрільбу , на відео Алісія Екстезі весь час ховається за автомобілем , що по факту неможе бути РВК ! Далі таймкод 2:03-2:25 , ми можемо замітити ті самі скіни які підїхали і почали виходити з автомобілей , я не думаю що всі б захотіли їхати на 8+ людей , таймкод 3:17-4:07 , де на початку по автомобілю почали стрільбу та ми підїхали , де Бейлі Овнмазік , Данюша Овнкритин , чомусь жеж не прикращають стрільбу , та продовжують добивати , PG і RVK від Данюша Овнкритин , но чомусь ви зняли йому покарання , так як він бачив хто перед ним і він побіг на мене кулаками , но міг жеж наоборот втікти а не продовжувати PG КЛАЦ !
Також всі ці скарги є дуже дивні , після того як я залив за на дану людину скаргу КЛАЦ , вона почала або то сливати клан або почала навмисно це робити за короткий час :
1 скарга
2 скарга
3 скарга
Де деякі скарги відмовляють , а деякі приймають , особенно Ухід в ЗЗ від RP , мені дивно , а що робити людині якщо на неї з кулаками біжить 4+ людей? Стояти і помирати так це PG , втікати? Вони відкриють вогонь і ти помреш , іншого виходу я тут небачу , якщо ви бачите дайте відповідь , що робити в даних ситуаціях коли вас б'ють 4+ людини!
Також нам видали попередження , прошу передивитись відеодокази , хто і як і кого ображав , і нехотів зупинятись та вийти з автомобіля для перевірки, та щей після почали стрільбу!
Також чому адміністратор посадив у деморган людей, які даже невинні , хотя знав що ситуація суперечна!?
Також прошу закрити від офтопу та флуду! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:05.03.24
Вкладення
Останнє редагування: