Розглянуто Незгоднен з рішенням ГА//Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимур Шевчук
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:

Ця скарга подається для розгляду саме Олегом Галицьким, адже я вже намагався вийти на зв’язок зі старшою адміністрацією, але у відповідь почув лише тишу. Якщо у ГА або ГС є свої думки чи пояснення щодо цієї ситуації, нехай вони напишуть їх під скаргою. Але фінальну відповідь прошу отримати саме від Олега, оскільки ситуація є серйозною.

Хочу подати скаргу на Головного Адміністратора Ярослава Свиридова через можливу особисту неприязнь, упереджене ставлення та непрофесійне виконання своїх обов’язків.

Я подав заявку на лідера ВРУ на 07 сервері після того, як на трибуні в Discord мені сказали, що я можу йти на посаду президента. Я вже багато разів був на посаді лідера, маю великий досвід у державних структурах і, на мою думку, був одним із найперспективніших кандидатів.

Після того як мені дали “зелений сигнал”, я почав активно готуватися до виборів. Я зібрав команду приблизно з 70 людей у свою партію. З моменту відкриття 07 серверу наша група задонатила на проєкт понад 50 000 гривень, і головною мотивацією для багатьох була саме моя кандидатура у президенти. Ми готували закони, продумували посади, проводили збори, обговорювали політичну програму та відкрито розповідали гравцям про мою кандидатуру.

Після всієї цієї підготовки мою заявку на президента просто закрили з причиною: “наразі не готові до співпраці через минулі критичні покарання”.

Без нормального пояснення. Без комунікації. Без спроби уточнити ситуацію у мене. Без того, щоб, наскільки мені відомо, нормально перевірити інформацію через адміністрацію інших серверів. Мене просто не допустили. Якщо хтось дійсно хотів розібратися у ситуації, можна було просто написати мені та запитати. Але оскільки цього зроблено не було, я поясню ситуацію тут:

• Приблизно 3 роки тому у мене була неприємна ситуація з керівником Владиславом Савочкіним та медіа-менеджером Тіною. Після того як було знято понад 200 блогерів, я на знак протесту також вирішив знятися, оскільки був не згоден з рішенням керівництва. Через це мене внесли до чорного списку проєкту. Після того як Владислав Савочкін пішов з посади, прийшов Сергій Коваленко. Я пояснив йому ситуацію, надав докази, після чого мені повністю зняли чорний список проєкту. За проханням менеджера залишили лише недовіру на медіа, яку я вже також зняв. До того ж зараз я вже не займаюся відео та медіа-напрямком. Тому ця ситуація не могла бути реальною причиною для відмови. По-перше, це було дуже давно. По-друге, чорний список мені офіційно зняли. По-третє, недовіру по медіа також було знято.

Єдина інша ситуація, про яку я можу подумати:
  • Це бан на 6000 днів на 04 сервері через конфлікт з Ольгою. Але знову ж таки, це покарання було знято, та зараз бану нема, оскільки там була помилка. Сам конфлікт з Ольгою також був вирішений. Найголовніше це те що на 04 сервері у мене немає недовіри. Нещодавно, коли я планував іти на президента на 04 сервері, я спілкувався з ГС Держ Михайлом, і він сказав мені, що недовіри у мене немає та що ситуація вирішена. Єдина причина, чому я не пішов у президенти на 04 сервері, полягає в тому, що я побачив іншого кандидата, якого вважав достойним цієї посади. Саме тому я вирішив перейти на 07 сервер, тим більше що якраз тоді оголосили про його відкриття.

Тобто і ця ситуація також не може бути нормальною причиною для відмови.

Коли мою заявку закрили, я адекватно та обґрунтовано написав ГС Держ 07 серверу, щоб розібратися у ситуації. І вперше за весь мій час на цьому проєкті моє повідомлення просто прочитали та одразу заблокували мене. Я вважаю, що це показує некомпетентність з боку адміністратора та повну відсутність нормальної комунікації з гравцями. Однак ця скарга подається саме на Ярослава Свиридова, тому що після численних звернень щодо ГС Держ вона все ж таки відповіла мені та сказала, що рішення було прийняте на рівні ГА.

Переходимо до ГА:

Після того як мені відмовили у кандидатурі, мені почали писати інші гравці та розповідати про схожі ситуації з Ярославом. Їхні слова дуже співпадають з моєю ситуацією.

Цитую одне з повідомлень:

“Ярослав рідко відповідав в особисті повідомлення. Також, якщо на нього подавали скаргу, він одразу блокував у Telegram, це сталося з деякими гравцями. Людина була дуже різкою у своїй поведінці та іноді могла просто зняти за якусь дрібницю. В адміністратора було багато недовір, з якими не завжди можна погодитися.”

Повертаючись до моєї особистої ситуації з Ярославом, я вважаю, що відмова була необґрунтованою. Через відсутність комунікації з боку ГА в Telegram та Discord у такій важливій ситуації, яка стосується не лише мене, а й приблизно 70 гравців серверу, він не зміг належним чином виконати свої обов’язки та, на мою думку, допустив помилку під час розгляду заявок на головну RP-роль серверу.

Я неодноразово писав у репорт з проханням передати йому, щоб він перевірив особисті повідомлення. Мені відповідали, що він скоро перевірить ЛС. Але відповіді так і не було. При цьому складається враження, що в інших ситуаціях він може відповідати набагато швидше, а коли питання стосується його рішення, він просто уникає діалогу.

Я вважаю, що в цій ситуації ГА Ярослав Свиридов проявив некомпетентність, відсутність комунікабельності та допустив необґрунтоване рішення, яке вплинуло не лише на мене, а й на велику кількість гравців, які готувалися до цієї RP-гілки разом зі мною.

Прошу Олега Галицького особисто розглянути цю скаргу, перевірити причини відмови, оцінити дії ГА Ярослава Свиридова та дати фінальну відповідь саме від себе. Також прошу переглянути рішення щодо моєї кандидатури та допустити мене до дебатів, оскільки вони мають відбутися вже завтра, і ситуація потребує термінового розгляду.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
тик
5. Дата порушення:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,509
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Моє рішення через недопущення вас на посаду базується на ваші історії покарань на всіх серверах.
Основними із них були покарання, пов'язані з відстоянням терміну на ваші посаді яку ви обіймали, наводжу приклад:

06 Сервер: [2025-01-19 13:40:14] (OFFLINE) Адміністратор Макс Набанов попередив гравця Кирилл Шевчук [1/3]. Причина: Порушення правил лідерів 4.4​

04 Сервер: [2026-01-03 21:41:01] (OFFLINE) Адміністратор Тимур Волков заблокував гравця Тимур Шевчук причина Порушення Правил Ukraine GTA 5.19, 5.13, 5.17, 5.15 [Скарга без.орг] by Нікончук на 6000 днів
[2025-11-16 20:08:30] (OFFLINE) Адміністратор Тимур Волков заблокував гравця Тимур Шевчук причина Порушення правил лідерів 5.1 на 17 днів
[2025-05-16 21:40:25] (OFFLINE) Адміністратор Тимур Волков попередив гравця Кирилл Шевчук [1/3]. Причина: Порушення правил лідерів 4.4​

Тому відповідно до отриманих вами покарань, ваша кандидатура на посаду поста Президента Чорноморського краю була відхилена.

Очікуємо відповіді Олега Галицького

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Рішення про допуск на посаду лідера є за старшою та головною адміністрацією серверу.
Також як мені відомо було надано відповідь що ви можете подавати кандидату на посаду, але мови про схвалення тощо ніяк не могло йти під час трибун, оскільки заявки розглядались мінімум через тиждень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі