Розглянуто Незгідинй з виданими покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Зубареффф

Козак
Реєстрування
7 Січ 2024
Дописи
23
Реакції
12
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Андрій Зубареф
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Незгідинй з виданими покаранням

Пояснюю ситуацію на відкаті я вийшов з Стріп клубу ( виконува квест на відвідування ) гравець який в мене стріляв переслідував мене ще до стріп клубу але коли я заходив в стріп клуб його небуло поряд . Так як він мене в таранив на заправці і я коли виїжав з заправки я зацеп його теж так як він мене підрізав .. Я на цю ситуацію не особо звернув увагу і поїхав дальше до стріп клубу .

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Пояснюю як видно на відкаті я нічого ненадсилав в чат а просто запитав з образою в гравця навіщо він таке робе.

5.7. "Розмова в ноці" - Заборонено розмовляти в ноці (передсмертний стан коли у вас на екрані з'являється вибір "Викликати поліцію", "Померти" чи "Викликати швидку"). | Мут до 45 хвилин

Пояснюю після того як він мене вбив в мене автоматично залагала кнопка ( системно її неможна віджати) . І саме головне що я нічого після цього неговорив а просто мовчав так як я знаю що після смерті неможна нічого говорити бо за це карають

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга
5. Дата порушення: 27,04,26

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Стосовно пунктів 5.1 та 5.9,покарання було видано вірно
Розмова в ноці відсутня,так як мікрафон через смерт персонажа не вимкнувся та в нього нічого не було сказано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі