Зачинено Незгідний з вирішенням проблеми щодо бізнесу лавка скарбів для М.Головченка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
376
Реакції
550
Бали
113
  1. Нікнейм адміністратора:Міша Головченко
  2. Особистий нікнейм:Андрій Джексон
  3. Суть скарги: при розгляді моєї попередньої скарги ви швидко не реагували а при закінченні івенту ви вирішили просто зняти з роботи будівельника дерево а метал залишити тепер я походив по ринку і поробив скріни де бізнес не буде активний як мінімум 6-7 місяців через перефарм компонентів для крафту ми з жінкою ходили і шукали таких особ в довго не шукали
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 доказ 2 доказ 3 доказ 4 доказ
  5. Дата походження:15.05.2024

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
376
Реакції
550
Бали
113
тому я не вважаю це адекватне вирішення проблеми щодо бізнесу з дерева вже ніхто нічого не крафтить з металу людли ше крафтять предмети і прошу добавити нові предмети і добавити в продаж в біржу чому в рибалку добавили шо можна витягнути діамант монету і тд а з цим бізнесом нічого не вирішують і думаю найближчим часом вже його навіть згадувати небудуть цей бізнес рахується як івентний і з обновою кожною він мав себе показувати але якшо наступний раз добавлять знов в будівельника матеріали для крафу то нема сенсу його тримати раді якоїсь надії

Игорь Критан

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Гру 2023
Дописи
180
Реакції
93
Бали
33
1715806180620.png

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
376
Реакції
550
Бали
113
Також з експерименту мого з 1000 карт ті крила невипали повисьте відсоток на випадіння їх

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі