Відмовлено Незгідний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Дилер

Поважний гравець
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
258
Реакції
119
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора:Серго Фараонов
  2. Особистий нікнейм:Микола Дилер
  3. Суть скарги: Ми планували викрасти людину з НПУ та почали проводити РП-процес. Гравець проігнорував усі наші відігровки та заїхав у ЗЗ, автоматично порушивши вхід до зеленої зони під час активної РП-ситуації.
    Я не залишуся «терпилою», який усе терпить, адже на цей РП-процес було витрачено мій час і час моїх напарників.

Після цього гравець увімкнув фрапс, проте запис був неповним — на ньому не видно початку РП-процесу та всієї ситуації в цілому.

Також я отримав покарання за MG (Meta Gaming — розмови в IC-чаті про реальне життя).
    Поясніть, будь ласка, з якого моменту оффтоп вважається IC, якщо на фрапсі чітко чути фразу:

«А тепер оффтопом — або виходиш з машини, або розстрілюємо».

Чи вважає адміністратор, що MG — це коли я рахував до трьох?

Прошу повністю розібрати цю скаргу та прийняти відповідні міри.
    Якщо після розгляду буде знято покарання за DM GZ, прошу також зняти попередження з клану.

До скарги додаю докази:

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): "тут"
  5. Дата походження:27.10.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Переглянув відеодокази сторін та провівши розмову з адміністратором. Хочу зауважити деякі нюанси:
1. В оффтоп-чаті ви спонукали гравця до дій в грі фразою "А тепер оффтопом — або виходиш з машини, або розстрілюємо" - це також є метагеймінгом (використання інформації, яка не є частиною гри, для того, щоб отримати перевагу в ній).
2. Проводити викрадення в зеленій зоні населенного пункту - порушення правил та нонРП. Проте ці дії не отримали покарання.
3. ДМ ЗЗ (а конкретніше вбивство на СТО) отримало своє покарання.

Покарання знято не буде. Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі