Зачинено Незгідний

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петросян Мулатович

Новий гравець
Реєстрування
29 Жов 2025
Дописи
8
Реакції
0
Бали
3
Нікнейм адміністратора:Олександр Кривбас
Особистий нікнейм:82281
Суть скарги:Добрий вечір. Мене відкинули в деморган на 60 минут за дм так там був дм але на фрапсі не повна ситуація я питався це адміну обяснить але дійшло тількі те що від його образи є в мою сторону ну не суть на фрапсі чотко видно що я вже раніше тушив по машині він стоїть з побитой машиной Прицеп відірваний фрапс вже він надав з середини. Тобто це не повна ситуація так як раніше він мене спровокував своєю їздою крім того пробив мені колесо я його догнав і відкрив вогонь він відстрілювався але не вийшло і включив фрапс тому я щитаю що це не повна ситуація тоді чому мені адмін видав за це деморган коли я його визвав його слова ну ну ну щось понукав і каже ще якісь питання є ? Я йому доказую а йому пофіг дійшло тількі коли я визвав його почав говорить що він мене Оскав. Там тоді він вже видав йому мут тому я відсидів деморган і потребую від адміна компенсацію!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тема ‚Дм без причини ( Під час роботи далекобійником ) I R-644‘ https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-без-причини-Під-час-роботи-далекобійником-i-r-644.337405/
Дата походження:29.10.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На жаль на слова повірити ми не можемо, якщо у вас є докази порушень зі сторони гравця ви зобов'язані написати скаргу на нього та він отримає покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі