Розглянуто Незнание правил полицией + фальсификация + DB от полиции

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Ваш нікнейм: Віктор Миколайович
Нікнейм гравця: Денис Білий (хто посадив) , Роман Продан , Олександр Ловерти (інші поліцейські)
Дата порушення: 10.08.2022 13-35

Опишіть ситуацію: Стоял возле автосалона, меня переехала полиция (ДБ) , потом сдают назад выходят и без всяких слов просто бьют тейзером , потом Роман Продан сказал что бы я предьявил документы, но НЕ ЕМУ а другому полицейскому Денису Білому , я попросил представится Дениса, он этого не сделал, потом я передал документы ему хотя он не по рп сыграл, и через 5 секунд мне выписали статью 1.8 Непідпорядкування поліції (штраф 300 грн) , и потом они везут меня в полицию и сажают в тюрьму на 15 минут, при том что в правилах четко написано что за эту статью идет штраф.

Прошу наказать полицейских, Денис Білий - уволить за незнание правил + нон рп , Роман Продан - уволить за незнание правил + ДБ (переехал меня машиной)

Скріншот/відео від свого обличчя:

Переглянути вкладення

Тайм-код: Все відео

Рик Тихомиров

Репортная содержанка
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
280
Реакції
52
Бали
28
Олександр Ловерти и Роман Продан будут наказаны за нон рп

Одобрено.

Закрыто​

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Стосовно звільнення, Вам слід зайти на форумі в розділ НПУ того міста, співробітниками якого дані гравці являються, та написати скаргу в розділу НПУ, потім лідер розгляне та самостійно вибере для співробітників дисциплінарну відповідальність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі