Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоНезнання закону України про "СБУ" та NonRP - СБУ Дніпро.
Суть скарги: Time-cod Першого відео - 01:41 через команду /me повідомив, що забрав посвідчення в людини навпроти з рук, хоча перед цим повідомив, що показав посвідчення на рівні очей; 02:06 - На моє питання "На якій підставі?" дана особа повідомила "Воєний час коменданська година зараз" (Усі підстави для перевірки документів є в статті 15. Розділ 4. Закон України про"СБУ"); 03:28 - дана особа повідомляє "На вас є орієнтування предявіть свій паспотр для втсановлення лічності" замість того, щоб відповісти, "Згідно статті 15. Розділ 4. Закон України про"СБУ" Ви схожі на особу яка перебуває в орієнтуванні"; 04:58 Співробітник вимагає в мене документи, на що я відповідаю "Згідно чого я забов'язаний Вам показати свій паспорт?" Співробітник відповідає "Так точно"; 06:26 - Співробітник повідомляє "Згідно того що у вас є стаття", замість того, щоб відповісти те, що я перечислив вище. Та тим паче, як співобітник може знати чи є в мене стаття чи ні, якщо він невпевнений чи взагалі я саме та особа яка знаходиться в розшуку? 06:42 Співробітник повідомляє "Непідпорядкування розглядатиметься як порушення закону" Що таке Непідпорядкування, питання? Непокора та злісна непокора це зрозуміло. Продовжимо - співробітник повідомляє мені, що я не підкорююсь його законим вимогам, але як ми вже зрозуміли вище, законих вимог дана особа не повідомила;06:53 NONRP - На моє питання вкотре "Які законі вимоги на перевірку" дана особа без відігровки накидує мені статтю (можливо вона дається системно, я цього не знаю, але неправомірність дій та перевищення службових повноважень на лице, адже не підкори тут не було. Я лише очікував почути законі вимоги на перевірку документів). Одягнув на мене кайданки без RP - відігровки та повів мене не зрозуміло куди без RP - відігровки; 07:20 - посадив в автомобіль без RP відігровки. Після того коли дана особа посадила мене в автомобіль, співробітник СБУ вийшов з автомобілю та не відповів ні на одне моє слово, можливо він очікував іншого, наприклад хабаря, іншого пояснення навіщо тягнути час, якщо мене затримано я не бачу, але це так припущення; 08:54 - Знову посадив мене в автомобіль без RP - відігровки; Time-cod Другого відео01:08 - Витягнув з автомобіля без РП відігровки. Якщо Вам буде потрібний повний фрапс подальшої ситуації, неодмінно надам. В двух словах, після прибуття співробітник зачитав мені міранду, але знову ж таки нічого згідно чого він мене затримав та законих вимог я не почув. Далі він відвів мене в кімнату допитів і там продовжувалась дискусія де я Вимагав керівництва даної особи, або будь-якого адвоката. Важливо - Забравши мій час та виконуючи неправомірні дії, даний співробітник повідомив, що відпустить мене адже чомусь пропало відео з боді-камери. Прошу Перевірити чи є докази затримання мене під зйомку боді-камери, адже в мене відчуття, що все робилось заради хабаря; Дуже неприємно, що такі люди не тільки вступають в лави МВС органів, а ще й підвищуються на 3 ранг не знаючи, занокодавства та елементарних RP - відігровок, окрім блату іншої відповіді я не маю, або керівництву все одно на зання та навчики своїх співробітників. Надіюсь особа понесе відповідальність, а з керівництвом буде поведена сурова бесіда, що до співробітників яких вони підвищують на дані ранги. Вдячний за увагу. Гарного та мирного дня.
Докази (скріншот/відео): Перше відео - тут, Друге відео - тут
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт:
З даним співробітником буде проведена сувора бесіда, та покарання у вигляді догани.
Дякуємо за Ваше звернення. Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.