Розглянуто Незрозумілі дії S.M Дмитра Джокера | Для КТП/ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Шабля

Шановний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
36
Бали
21
1. Сервер у діскорді: UKRAINE GTA
2. Нікнейм теха: Дмитро Джокер
3. Особистий нікнейм (Discord): ivanchik6825
4. Суть скарги: Доброго вечора! Вчора я подавав аппеляцію на блокування у Discord каналі "UKRAINE GTA". У ній відповів S.M Дмитро Джокер, де написав, що мені необхідно пройти опитування на знання правил. Я відписую в особисті повідомлення модератору. Він задає питання чи готовий я до опитування, потім я починаю задавати питання по типу: "Чому слово SCHUSHPAN є такою грубою образою, що тягне на блокування" та "Коли минає блокування, бо у боті цього не написано", на що я отримую ігнор. Прошу розібратись з яких пір S.M має право тягнути людей до войсу з метою якогось "опитування", навіть коли покарання було видано недоцільно. Погодьтесь, слово яке було написано вище не є такою грубою образою за яку потрібно видавати блокування. Також попрошу, будь ласка, ще раз розібратись у причинах мого блокування та прийняти рішення.
5. Доказ: (скриншот/відео): Докази
6. Дата походження: 05.12.2024

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,148
Реакції
733
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!

Я не тягну Вас насильно до войсу, якщо ви бажаєте отримати раніше розблокування чи вийти з перманентного бану, я Вас запрошую на розмову, в якій ми обговорюємо ваше порушення та перевіряємо ваш рівень знань правил Discord UkraineGTA, для того щоб запевнитись, що в подальшому порушень від Вас не буде та ви заслуговуєте на шанс розблокуватись раніше!

Я запитав у Вас, чи готові ви до невеличкого опитування та чи ознайомлювались з правилами, ви відповіли що ви зайняті, тому як отримав відповідь я почав працювати з іншими особами, які також були запрошені до розмови у Discord, їх було ще троє, Ви не один.
Тому, від себе незрозумілих дій я не бачу, я насильно нікого нічого робити не примушую, а тільки за вашим власним бажанням, якщо не бажаєте, очікуйте терміну розблокування.

1733411093470.png

Передано КТП/ЗКТП.

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
611
Реакції
192
Бали
48
Вітаю

Стосовно причини вашого блокування - окрім образи адміністратора "чушпаном" ви також згадали число "1488" в якості оцінки, значення якого відносить нас до неонацизму, відповідно це було розглянуто як порушення 9 пункту правил серверу:
Вихваляння і висвітлення в позитивному світлі нацизм, фашизм, рашизм, реваншизм, геноцид, расизм, тощо.
Карається: перманентне блокування на всіх Discord серверах без можливості оскарження.
За що ви і отримали перманентне блокування

Враховуючи, що це ваше перше порушення - строк блокування буде зменшено до 20 днів з моменту розгляду оскарження
Не порушуйте правила серверу й з повагою ставтесь до інших учасників серверу, як звичайних гравців так і адміністраторів тощо

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі