Схвалено Нейтралізація квесту ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Тихий

Західна Україна
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
43
Реакції
87
Бали
21
Бажаю здоров'я, прошу прибрати з сюжетної лінії можливість вступу до організації. Пов'язано це з тим що таким способом, зникає бажання щось робити у фракції, у якій не адекватні та не контрольовані люди. Я вважаю часу існування проекту достатньо аби гравці навчилися основам РП відігруваннь. Прибравши всього лиш одну деталь, ви врятуєте моральне здоров'я, та допоможете фракціям дійсно бути фракціями, а не прохідним двором до якого може зайти хто тільки забажає. Приведу вам приклад з сьогоднішнього відкриття 5 серверу, кількість людей які у фракції ЗСУ понад 100 осіб, яких неможливо контролювати. Вони порушують усе можливе, роблять що душі заманеться. Відмазка про те що все це регулюється правилами серверу як відповідь не сприймається. Прошу прибрати всього лиш одну деталь, щоб механізм і далі працював, та усі були щасливими граючи у проект. А не сиділи з двома пачками валер'янки по ночах, вислуховуючи як їх обливають гидотою усі кому не лінь.

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
295
Реакції
263
Бали
123
Або хай з форуму все читае або йому поясняють на місці
навіщо пояснювати на місці? в ЗСУ і так ДУЖЕ багато людей ізза квесту,і всім пояснити що таке рп неможливо на південному сервері вже більше 200 війскьових ізза квесту я 4 людини з старшого складу пояснять усе 200 людям?

Яровий Володимир Вікторович

Людина з біо на 03 сервері і людина яка пішла з 03
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
87
Бали
33
Вік
17
навіщо пояснювати на місці? в ЗСУ і так ДУЖЕ багато людей ізза квесту,і всім пояснити що таке рп неможливо на південному сервері вже більше 200 війскьових ізза квесту я 4 людини з старшого складу пояснять усе 200 людям?
Треба всіх хто через квест і я поясню рп терміни що робити відігровки і т.д і т.п

Кіріл Басов

S.M 03
Тех. Підтримка
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
295
Реакції
263
Бали
123

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
87
Бали
33
Вік
17
тоді вступайте до ЗСУ ,подавайте заявку на 10 звання і робіть тещо ви написали
я знаю майже всі рп терміни частину правил ЗСУ а щоб підвищитись і пройти іспит треба знайти інструктора НК а його в мережі може й не бути

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
87
Бали
33
Вік
17
я знаю майже всі рп терміни частину правил ЗСУ а щоб підвищитись і пройти іспит треба знайти інструктора НК а його в мережі може й не бути
+ треба ще й знайти Полкана/Генерала так само їх в мережі може й не бути

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
87
Бали
33
Вік
17

Максим Алмазов

Полковник ДКВС | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
745
Реакції
935
Бали
153
Бажаю здоров'я, прошу прибрати з сюжетної лінії можливість вступу до організації. Пов'язано це з тим що таким способом, зникає бажання щось робити у фракції, у якій не адекватні та не контрольовані люди. Я вважаю часу існування проекту достатньо аби гравці навчилися основам РП відігруваннь. Прибравши всього лиш одну деталь, ви врятуєте моральне здоров'я, та допоможете фракціям дійсно бути фракціями, а не прохідним двором до якого може зайти хто тільки забажає. Приведу вам приклад з сьогоднішнього відкриття 5 серверу, кількість людей які у фракції ЗСУ понад 100 осіб, яких неможливо контролювати. Вони порушують усе можливе, роблять що душі заманеться. Відмазка про те що все це регулюється правилами серверу як відповідь не сприймається. Прошу прибрати всього лиш одну деталь, щоб механізм і далі працював, та усі були щасливими граючи у проект. А не сиділи з двома пачками валер'янки по ночах, вислуховуючи як їх обливають гидотою усі кому не лінь.
+

Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
17
Реакції
5
Бали
8
Погоджуюсь сам 1 раз потрапив в цю організацію, хотів звільнитись проте не міг

Стівен Джобс

"Підприємець" "Бізнесмен"
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
33
Реакції
21
Бали
21
Адреса
Сан-Франциско, Каліфорнія, США
Веб-сайт
www.youtube.com
для того і потрібна армія шоб їх навчити рп тому це повний бред їх також треба вчити цей квест потрібен якшо генерал не може справитися з солдатами тому він там не потрібний в реальному житі так само відбувається але їх навчають тому цей квест зроблений ідеально не знаю хто це підтримує

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
87
Бали
33
Вік
17
для того і потрібна армія шоб їх навчити рп тому це повний бред їх також треба вчити цей квест потрібен якшо генерал не може справитися з солдатами тому він там не потрібний в реальному житі так само відбувається але їх навчають тому цей квест зроблений ідеально не знаю хто це підтримує
я згоден з тобою повністю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі