Розглянуто Нейт Абдулджабарова та всі, хто був в мережі - бездіяльність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олексій Ємельянов

Західна Україна
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
53
Реакції
4
Бали
402
Вік
30
1. Ваш нікнейм: Олексій Ємельянов
2. Нікнейм адміністратора: Нейт Абдулджабарова
3. Суть скарги: Напревеликий жаль, це не перша ситуація, коли Адміністрація не виконує свої прямі обов'язки. Коли просиш допомогти, чи питаєш про щось, відповідь одна - дізнайтесь самостійно. Вибачте, але навіщо тоді репорт? Навіщо такі ліниві персонажі займають такі посади? У часи, коли я сам був Адміністратором, неможливо було дозволити собі просто відписатись від репорта і далі займатись своїми справами. Це ж робота, в першу чергу - допомагати гравцям. Половина не знає нічого, іншим взагалі ліньки зайти в спект та подивитись хочаб, чого гравець пише у репорт, а не самостійно вирішує проблему. Ситуація з телепортацією при виході з б.у ринку не перший раз у мене з'являється, і жодного разу ніхто не допоміг, навіть не глянув у чому справа. А невже так важко прописати три команди?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
photo_2026-07-30_18-59-26.jpg
5. Дата порушення: 30.07.2026

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,226
Реакції
606
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Нейт Абдулджабарова - Ігровий помічник, який може надавати лише текстові відповіді на ваші репорти.
Також на вашому скріншоті видно, інший адміністратор виконував роботу.
Ваш перший репорт, цитую "Де я?" - адміністрація повинна була надати уточнюючу відповідь.
За це буде проведена бесіда з ігровим помічником.
Ваш Другий репорт, цитую: "допоможіть вибратись" - мав чітку інформацію про необхідну допомогу, яку вам надав адміністратор Олександр Соколенко.
Намагайтеся подавати репорти змістовні та чіткі, щоб адміністратори розуміли яка саме вам допомога потрібна.
|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі