Розглянуто Неквалифицированный Олександр Сопрано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Ваш ігровий нік: Томас Хомс
Ігровий нік адміністратора: Олександр Сопрано
Причина покарання: Откинул без причины
Суть скарги: Я ударил 1 раз сотрудника ( ДМ считается от 3 ударов по человеку или же выстрелов ),но наш любимый Сопрано решил что за 1 удар это ДМ и откинул меня на 300 минут.
Дата видачі покарання: 21.08.22
Скриншот видачі покарання: Ссылка на форум и Ссылка на видос
Готовий відповідати у разі обману: Да.

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Нижче прикріплю розкадровку.

Також, цими ударами Ви провокували співробітника на DM, що також наказуємо. В реальному житті, Ви б також так підходили до співробітників НПУ і починали бити по ним?!

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Можу змінити Ваше покарання на "Провокація DM"
7.18 - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум. [Подвійне покарання за пунктом, на порушення якого було націлено провокацію]

Покарання буде також у вигляді 300 хвилин КПЗ.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
не правоцировал,я мог мискликнуть,или вы не знаете правила ? Я вам повторю.Дм считается от 3 ударов или выстрелов .

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Декілька раз «місклік»?
Та й ще з Вашими словами поза грою (записані на мікрофон) та словами, зо Ви сказали в мікрофон.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Я предоставив вище.
Чекайте рішення провіряющої адміністрації.
И я не собираюсь отсиживать наказание которого нет.Вы долго будете НПУ и СБУ прикрывать ? Самое интересное то что вас не снимают и это проблема для сервера.Из-за вас уходят люди.Я надеюсь вам выдадут строгий выговор за неправильное выданное наказание.

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
И я не собираюсь отсиживать наказание которого нет.Вы долго будете НПУ и СБУ прикрывать ? Самое интересное то что вас не снимают и это проблема для сервера.Из-за вас уходят люди.Я надеюсь вам выдадут строгий выговор за неправильное выданное наказание.
Я не «прикриваю» СБУ і НПУ. Так, дійсно, в конфліктах з кланами, коли я бачу що від кланів іде провокація, я на стороні МВС. Але, якщо я бачу, що співробітники МВС порушують - я їх наказую також. Для мене на сервері всі рівні.

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Я не «прикриваю» СБУ і НПУ. Так, дійсно, в конфліктах з кланами, коли я бачу що від кланів іде провокація, я на стороні МВС. Але, якщо я бачу, що співробітники МВС порушують - я їх наказую також. Для мене на сервері всі рівні.
«всі рівні» хаха да-да.Ваши "братья" Сопрано такие же))

Томас Хомс

Легенда 01
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
290
Реакції
247
Бали
68
Кстати видно как Андрій Климчук 0:07 делает 3 удара,можете это увидеть в замедленной сьемке .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі