Вітаю шановний ф@нат! Пояснюю свої дії.
1. Затримані за 45 ККУ, а саме "Проникнення на закриту територію чи об'єкт зі спеціальним режимом". Відповідно до статті 5 закону про закриті та режимні об'єкти - НПУ є закритим об'єктом .
2. З приводу тайзера, він до вас був застосований на підставі статті 34, пункту 3, підпункту 2. Цитую:
Електрошокові пристрої контактної та контактно-дистанційної дії застосовуються для:
- відбиття нападу на правоохоронця, військового,, іншу особу та/або об’єкт, що перебуває під охороною. Відповідно до статті 5 закону про закриті та режимні об'єкти - НПУ є закритим об'єктом .
3. Попередження я вам взагалі не повинен давати. Факт порушення був? Був. Відповідно ви несете за це відповідальність.
4. Субординація не є якимось НПА, та він ніким не затвердженний, відповідно субординація не є актом, за яке можна отримати якесь стагнення. Також визначення терміну субординації на законодавчому рівні немає, тому відповідно порушень з мого боку і не має бути. Також прошу почитати статтю 37.1 КУ "Кожному гарантується право на свободу думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань.".
5. Відповідно до чинного КПК , а саме статті 14 - Правило Міранди — це юридична вимога, згідно якої під час затримання затримуваний "повинен" бути повідомлений про свої права. Прошу прочитати саме "повинен". "повинен" - це слово має більш м'який та загальний характер. Воно вказує на необхідність або бажаність виконання дії, але не завжди передбачає сувору відповідальність за невиконання. "Повинен" може виражати моральний обов'язок, рекомендацію, пораду, очікування або просто констатацію того, що щось має відбутися. Тобто в тому випадку в мене не було бажання зачитувати міранду, так як була небезпека зі сторони інших осіб.
Очікуємо відповіді від адміністрації!