Вітаю!
У зв’язку з поданою на мене скаргою хочу надати повне та розгорнуте пояснення, а також можливо відповідь щодо всіх пред’явлених претензій.
Першу догану ви отримали за порушення Статуту ЗСУ, а саме п. 3.2, згідно з яким користування міжфракційною рацією дозволено виключно з 7-го рангу (Лейтенант). На момент ситуації ви перебували на званні старшина, отже жодних повноважень писати в міжфракційну рацію не мали. Попри це, ви здійснили звернення з приміткою [рація Капітана] також на території області у той момент перебував старший та керівний склад, який мав пріоритет у використанні міжфракційної рації. Це є прямим порушенням п. 3.7, де чітко зазначено:
Спілкування в міжфракційній рації проводить старший офіцер на території частини в момент звернення від інших держ. структур.
Після цього ви у фракційній рації почали вимагати від полковників надати дозвіл НПУ прибути на агітацію без ТЕГУ, що порушує п. 3.6. У контексті ситуації це виглядало як попередній зговір із працівниками НПУ, адже ви використовували міжфракційний канал для досягнення власної вигоди, обминаючи старший склад та поставити нас перед фактом прийняти НПУ на агітацію.
Після оголошення першої догани ви замість того, щоб прийняти порушення і припинити дії, проігнорували зауваження та знову почали писати в міжфракційну рацію вже без [рація Лейтенанта], використовуючи фрази:
"Та в нас роман залізняк противозаконною діяльністю",
"Я попросив перевод" - хоча офіційної заявки на переведення від вас не надходило.
Пізніше ви разом із Мішею Львівським почали писати повідомлення типу:
"На форум його" (Міша Львівський),
"Я його закину" (ваше повідомлення).
Знову ж без використання тегу рангу, що є прямим і свідомим порушенням Статуту.
Після цього у міжфракційній рації ви написали:
"Мені догану",
а у фракційну рацію, також без тегу, почали висловлювати погрози:
"Готуйте докази, я нічого не робив",
"Я подам на держпорта",
"Я написав рація лейтенанта" - писати в рацію?)
За цю серію дій вам була оголошена друга догана, вже за комплексне порушення:
пп. 3.1, 3.2, 3.5, 3.6, 3.7, 5.18, 5.19 Статуту ЗСУ.
Після отримання другої догани ви зробили спробу підняти внyтpiшнiй бyнт, написавши:
"Хтось буде реагувати"
Однак підтримки ця ініціатива не отримала.
Далі ви почали зв’язуватися з ДБР та ГСУ, при тому що Полковник Адам Квенті чітко наказав вам поставити рацію та зупинити подальші контакти, але ви цей наказ проігнорували та продовжили заявляти, що "щось цікаве підготували" та що "прокуратура вже повідомлена".
Після звернення до ДБР ви почали погрожувати мені в особисті повідомлення в діскорд, що вже виходить за будь-які рамки дисципліни.
Після розмови з полковниками, лідером та слідкуючим було прийнято спільне рішення звільнити вас за втратою довіри та видати ЧС 60 днів. Рішення приймалося не лише через поточні порушення, а й через вашу систематичну поведінку протягом попереднього часу. Замість того, щоб допомагати фракції вирішувати проблеми, ви навпаки їх створювали.
Окремо хочу додати:
У пориві образи ви, не маючи повноважень, самовільно внесли мене в таблицю ЧС держ на 100 днів, виходячи лише з власного бажання, що є надзвичайно серйозним зловживанням.