Олексій Душнілов
Новий гравець
- Реєстрування
- 26 Чер 2022
- Дописи
- 52
- Реакції
- 3
- Бали
- 13
Ваш ігровий нік: Олексій Арестович
Ігровий нік адміністратора: Дмитро Козловський
Причина покарання: -
Суть скарги: Опять же, неверное рассмотрение жалобы. Просто вопрос, почему нельзя просмотреть все ссылки? Я изначально написал жалобу на двух игроков, ибо меня задмили на кпп. Худан выдал наказание челу который просто прыгал у меня на тачке, но не челам которые меня задмили+нрп ганили. Дальше я успешно подождал 3.5 дней, что бы мне Хоффман сказал:
Вітаю! Адміністратор видав покарання вірно. Відповідно до правила:
После того как Хоффман жалобу отклонил, в следующей жалобе я получил совсем странный ответ от ЗГА: "Ви подали скаргу на адміністратора, вам відмовили тому що адмін надав покарання вірно, а ви пишите про те що він не надав покарання гравцям. Пішіть скаргу на гравців. Зачинено."
Очень интересно, что еще значит "Пішіть скаргу на гравців". Если бы администратор прошел по паре ссылкам, он бы смог без проблем увидить, на кого я писал жалобу изначально.
Вникните в ситуацию, и выдайте челам наказание, а не пишите какую то ересь.
Дата видачі покарання: -
Скриншот видачі покарання:https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Коля-читай-жалобы-полностью.7492/
Готовий відповідати у разі обману:Так
Ігровий нік адміністратора: Дмитро Козловський
Причина покарання: -
Суть скарги: Опять же, неверное рассмотрение жалобы. Просто вопрос, почему нельзя просмотреть все ссылки? Я изначально написал жалобу на двух игроков, ибо меня задмили на кпп. Худан выдал наказание челу который просто прыгал у меня на тачке, но не челам которые меня задмили+нрп ганили. Дальше я успешно подождал 3.5 дней, что бы мне Хоффман сказал:
Вітаю! Адміністратор видав покарання вірно. Відповідно до правила:
Я вроде не для прикола написал, что у меня вопрос к НЕВЫДАЧЕ наказания челам НА КОТОРЫХ я написал жалобу изначально вообще. Для удобства добавлю вам ссылку на тему, откуда я взял инфу что меня НЕЛЬЗЯ было расстреливать там: https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/ЗСУ-Територія-Військової-частини.1657/7.15 - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. [КПЗ 60 хвилин]
Примітка 1: Будь-яку ситуацію Ви повинні довести до кінця, навіть якщо ситуація складається не на Вашу користь. Не можна уникати взаємодії з іншими ігровими персонажами або вдавати, що нічого не сталося. Відхід з місця ДТП караємо за цим пунктом правил.
После того как Хоффман жалобу отклонил, в следующей жалобе я получил совсем странный ответ от ЗГА: "Ви подали скаргу на адміністратора, вам відмовили тому що адмін надав покарання вірно, а ви пишите про те що він не надав покарання гравцям. Пішіть скаргу на гравців. Зачинено."
Очень интересно, что еще значит "Пішіть скаргу на гравців". Если бы администратор прошел по паре ссылкам, он бы смог без проблем увидить, на кого я писал жалобу изначально.
Вникните в ситуацию, и выдайте челам наказание, а не пишите какую то ересь.
Дата видачі покарання: -
Скриншот видачі покарання:https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Коля-читай-жалобы-полностью.7492/
Готовий відповідати у разі обману:Так