Розглянуто Некомпетентна Адмінісрація / Не знають правил проекту (для ЧЕРВОНОЇ адміністрації)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
226
Реакції
355
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: Богдан Гетьман, Гліб Хліманцов, та Г.А. Роман Акулезов
  2. Особистий нікнейм:Нік Капоне
  3. Суть скарги: 03 сервер Адміністрація не виконує правила проекту! Злітала вілла, були на території вілли під час зльоту. Адміністрація 03 сервера вже не раз розчаровує мене. Також Адміністратор "Богдан Гетьман" Переконував мене що це дозволенно! (відеодоказу в мене нема, але прошу запитати фрапс в нього з часу 13:17-13:30. Не той розділ, але пропоную забрати віллу у людини яка купила його, без повторного запису на форум тому що тут і так все зрозуміло.
  4. Доказ (скріншот/відео):
    тайм код 1:07 поява Г.А, при тому ігнорування порушеннь проекту. Тайм Код - 6:48 "Вілла куплена гравцем (Айсберг Бархатний)"
  5. Дата походження:18.03.2024

Останнє редагування:

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
226
Реакції
355
Бали
83
Відеозапису до 13:22 нема тому що не встиг зробити "Мгновенний повтор" в Адміністрації повинен бути фрапс тому думаю не проблема взяти в когось з них хто там був (Адм. які відповіли в репорт)

Роман Акулезов

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Чер 2023
Дописи
1,409
Реакції
494
Бали
198
Вітаю, у зв'язку з оновленням 2.0 це правило стало неактуальним, наша вина, їх забули змінити, але найближчим часом правила будуть переписані. Стояти на мітці під час зльоту – дозволено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі