Відмовлено Некомпетентна адміністрація 04 серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нік Капоне

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
260
Реакції
358
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора: на відео
  2. Особистий нікнейм: Бульбуль Капоне
  3. Суть скарги: некомпетентна адміністрація
    1 респавн незрозуміло чому, мені вихід адміністратор перекрив та видав респавн
    2 нікому не заважав хотів подивитись ціну та допомогти адміністратору зробити прохід після чого хотів вийти але мені видали респавн
    3 Хотів подивитись ціну сказали що обманюю адміністрацію та видали респавн якщо ви не розумієте що у людини можуть бути свої проблеми з пам'яттю та оприлюднюєте це то вам не слід стояти на посаді адміністратора.

я знаю що ніякої справедливості на 04 сервері немає, я граю на 02 сервері там такого свавілля немає, та ніякого покарання щодо адміністрації не буде.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 1 2 3
  5. Дата походження: 04.04.2025

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
103

Вітаю!

Відео №1: Ви були на зльоті за 20 хвилин до його початку, тому ви чули попередження щодо правил і проходу, що важливо для розуміння умов зльоту. Стоявши понад 20 хвилин на зльоті, ви раптово вирішили "подивитись ціну" саме за 2 хвилини до зльоту, що виглядає сумнівно.

Відео №2: Під час перевірки проходу ви залишили своє місце і забігли в прохід, створивши перешкоду як для мене, так і для інших гравців.

Відео №3: Ви заявили, що тільки прийшли, хоча на попередніх відео видно, що ви вже були на зльоті.

Респавн- У вашому випадку респавн було видано через порушення правил перебування на проході, чого не можна допустити, оскільки це створює перешкоди для інших гравців. Ми попереджали, що такі дії призведуть до респавну.
Під час перевірки проходу ви покинули своє місце і забігли в прохід, чим фактично завадили як мені, так і іншим гравцям.

Ваші слова про допомогу не відповідають тому, що видно на відео. Ви заявили, що тільки прийшли, але на відео видно, що ви вже були на зльоті, що є суперечливим і порушенням правил поведінки на зльотах.

Ваше звернення щодо проблем з пам'яттю не є підставою для порушення правил. Адміністратори завжди діють на основі доказів і попереджень.

Щодо вашої критики адміністрації- ми завжди відкриті до конструктивної критики, але порушення правил не можна залишати без уваги.

Щодо вашої заяви про відсутність справедливості- ми завжди намагаємось діяти об’єктивно та справедливо. Усі наші рішення ґрунтуються на фактах та доказах.

Очікуйте відповіді від ГА / ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі