Рагнар Хелл
Активний
- Реєстрування
- 19 Кві 2023
- Дописи
- 151
- Реакції
- 297
- Бали
- 66
- Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
- Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
- Суть скарги: Адмін некомпетентний в своїй сфері або ж можливо превзяте ставлення до мене, а саме суть скарги Скарга на Гравця була за DM GZ що він БЕЗ Всякого на те причини почав по мені стріляти і хотів вбити АДМІН який розглянув скаргу видав ВСЕ по максимум, Хотя якщо по мені СТРІЛЯЮТЬ Я МАЮ ПОВНЕ ПРАВО ВІДСТРІЛЮВАТИСЯ, ЧИ ЯК ТЕПЕР, КОЛИ МЕНЕ ТУЛЯТЬ Я МАЮ ВПИТУВАТИ БО ТО ЗЗ????
Прошу АДМІНА Забрати від розгляду скарга так як він МАКСИМАЛЬНО НЕКОМПЕТЕНТНИЙ в правилах. Тому що відкривати вогонь ЗЗ дозволено в випадку вагомої причини а САМЕ ПО МЕНІ БУВ ВІДКРИТИЙ ВОГОНЬ.
Тому Прошу ГА розглянути СКАРГУ і зняти з мене варн, Перерозгляд скарги повинен бути обов'язково. І якщо Адмін не може правильно розглядати елементарну скаргу він повинен бути усуненений від такої посади тай можливо від прав адміна.
Очікую на вирок для адміна.Витяг з правил: Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь.
P.s На данного адміна неоднаразово заливали такі скарги та видавалися покарання йому, але він як розглядав так і розглядає скарги. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга Відео зі скарги

- Дата походження: 10.06.2024