Розглянуто Некомпетентний Адмін В.Перегінець // Для ГА або ж ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
151
Реакції
297
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Рагнар Хелл
  3. Суть скарги: Адмін некомпетентний в своїй сфері або ж можливо превзяте ставлення до мене, а саме суть скарги Скарга на Гравця була за DM GZ що він БЕЗ Всякого на те причини почав по мені стріляти і хотів вбити АДМІН який розглянув скаргу видав ВСЕ по максимум, Хотя якщо по мені СТРІЛЯЮТЬ Я МАЮ ПОВНЕ ПРАВО ВІДСТРІЛЮВАТИСЯ, ЧИ ЯК ТЕПЕР, КОЛИ МЕНЕ ТУЛЯТЬ Я МАЮ ВПИТУВАТИ БО ТО ЗЗ????
    Прошу АДМІНА Забрати від розгляду скарга так як він МАКСИМАЛЬНО НЕКОМПЕТЕНТНИЙ в правилах. Тому що відкривати вогонь ЗЗ дозволено в випадку вагомої причини а САМЕ ПО МЕНІ БУВ ВІДКРИТИЙ ВОГОНЬ.
    Тому Прошу ГА розглянути СКАРГУ і зняти з мене варн, Перерозгляд скарги повинен бути обов'язково. І якщо Адмін не може правильно розглядати елементарну скаргу він повинен бути усуненений від такої посади тай можливо від прав адміна.
    Очікую на вирок для адміна.Витяг з правил: Якщо ж по вам все таки відкрили вогонь чи навмисно наносять шкоду ігровому персонажу ви вправі відкрити вогонь у відповідь.
    P.s На данного адміна неоднаразово заливали такі скарги та видавалися покарання йому, але він як розглядав так і розглядає скарги.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга Відео зі скарги
    Знімок екрана 2024-06-10 000143.png
  5. Дата походження: 10.06.2024

Рагнар Хелл

Активний
Реєстрування
19 Кві 2023
Дописи
151
Реакції
297
Бали
66
Також просто так засорив мені книгу покарання, тому має бути видано компенсацію, Очікую карта 10-7008 або ж айді 6778059. Очікую на зняття варну + компенсацію та відсторонення даного Адміна від обов'язків розгляду скарг через його некомпетентність.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,032
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Розглянувши більш детальніше скаргу, було помічено декілкьа пуль які полетіли у вас, отже покарання буде знято.
Адміністратор отримає покарання за дану ситуацію.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі