Old_2022
Старый Форумщик
- Реєстрування
- 21 Лис 2022
- Дописи
- 196
- Реакції
- 45
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
- Особистий нікнейм: Хьюго Картье 69
- Суть скарги: ПЕРЕГЛЯДАТИ ТІЛЬКИ Admin. Доброго вечора шановний розробник! Я хотів би вам передати що Владислав Савочкін є некомпетентним Керівником тому що я подавав скаргу на нього та він сам її розглянув де я писав що розглядати тільки вам! Тик. Це хіба нормально що я подавав заявки на форумі про то що я неможу зайти на аккаунт на 03. Мені Савочкін писав що невірні вказані дані або пошта є неправильною. Слідующі заявки я почав писати про свою пошту що я її загубив і неможу відновити її але Савочкін дальльше почав продовжувати писати що моя пошта є невірною. Докази саме можете переглянути ось тут. Тик, Тик, Тик, Тик. Тепер під послідньою скаргою що я подав на Владислава Савочкіна він мені відповів ось це Тик. Тобто він написав що якщо я ще раз напишу скаргу про це я получу бан Ф.А. Але я просто хочу повернути свій аккаунт назад, я неможу ніяк звязатись хотя я просив звязатись з вами або Савочкіном але він просто це ігнорить та продовжував писати що пошта невірна. Тепер я вас прошу звязатись з вами та якось хочу доказати що Аккаунт мій. Тому що цей аккаунт мені є дуже дорогий. Але я просто давно на ньому не грав. Я не знаю як так получилось що я не можу зайти на аккаунт. Можливо його взламали або ще щось. Я б дуже хотів повернути свій аккаунт але це моя послідня скарга тому що я получу бан Ф.А як написав Савочкін. Тому я прошу давайте звяжимось з вами я хотів би обсудити це в діскорді або де вам краще, ніж писати скарги на форумі. Я прошу переглянути це ТІЛЬКИ Admin, також хочу щоб ви розібрались зі своїм Керівником так як в послідній скарзі я просив переглянути скаргу Admin(вам) але нажаль переглянув скаргу Керівник. Також в мене була заявка на форумі де я не міг зайти з нового пк на свій аккаунт та мені приняли заявку с тою самою поштою, але Савочкін написав що пошта невірна. Вот посилання на ту саму заявку Тик. Як ви думаєте, це хіба нормально так поступати, коли я просив вернути аккаунт тому що я забув пошту, а Савочкін продовжував писати про невірну пошту. І я прошу не банити мій Ф.А поки Admin не розгляне мою заявку!!!
Тільки Для Засновника!!!
Останнє редагування: