Розглянуто Некомпетентний ЗГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Снайпс♡

Заступник Куратора BadCOP | Північна Україна
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
329
Реакції
144
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Навроцький
  2. Особистий нікнейм: Тьома Ланько
  3. Суть скарги: Доброго дня, Шановний ГА та ЗГА 05 сервера. Хотів би поскаржитися на дії ЗГС Держ.

Ситуація була наступною: ще 18 числа я звернувся до Слідкуючого ЦО з проханням звільнити мене за власним бажанням та залишитися на 8-му званні. Слідкуючий відповіла адекватно, повідомила, що передасть інформацію ГС та ЗГС Держ, і трохи пізніше сказала, що мені дозволили залишитися на 8-му званні.

Після цього, вже 19 числа, я побачив, що на сервері з’явився Лідер ДСНС, і зрозумів, що можу спокійно йти з посади. Я знову написав Слідкуючій, що хочу звільнитися за власним бажанням, вона підтвердила, що передала інформацію ГС та ЗГС Держ. Чекав на відповідь близько години, але так і не отримав, тому вирішив написати напряму ЗГС Держ.

У діалозі з ним склалося враження, що він просто знущається з мене. Його відповіді виглядали так, ніби він спеціально тягне час і демонструє зневагу. Навіть прозвучала фраза, що "якщо захоче – закине мене в ЗЧС", хоча причини для цього взагалі не було.

Я вважаю таку поведінку некоректною та неприпустимою. Прошу звільнити мене за власним бажанням та закріпити 8-ме звання, як і було обіцяно. Незрозуміло, чому для цього я маю по декілька разів писати всім підряд та добиватися відповіді. На 04 сервері процес займає 5 хвилин, і ще дякують за відслужений час.

Я поважаю свій час і час інших, але прошу розібратися в цій ситуації та звернути увагу на дії ЗГС Держ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 19.09.2025

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,827
Реакції
2,034
Бали
253
Вітаю, зараз Вас вже з посадили звільнили. Щодо ситуації із ЗГС на перший раз із ним буде проведена бесіда щодо дій в цій ситуації

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі