Відмовлено Некомпетентний джонатан лінкольн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
1.джонатан лінкольн
2.Олежа Капрізон
3.Мені видали мут за скаргою https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образа.286263/
та видали 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Мені цікаво в чому я не правий, та де я поводився не так/виражався/комуніковав, якщо б адміністратор який розглядав скаргу - уважно дивився б відкат: то на тому відкаті можна побачити наступне, що я підїхав і ні слова не сказав/не написав гравцю який подав скаргу вставлену раніше, я сидів в авто навіть на якийсь час пішов в АФК, якщо розглядати конкретно RP-ситуацію то виходить наступне: бачу що гравець ід30520 відчинив двері мого авто та написав в чат до гравця з яким ми просто зупинились на узбіччі, не біля нього, а на узбіччі з ід15049 : о школьнік / що молодіньго собі знайшла? - я не міг ніяк не втрутитись в розмову так як розмова зайшла за мене, враховуючи що ця людина для мене є незнайомцем, яку я перший раз бачу і взагалі яка йому, або будь кому іншому(кожен повинен слідкувати за собою, та за своїм особистим життям) хто собі кого знайшов?!, і надалі писати що йому її жалко а не мене, то може видайте йому рольку "жаліє всіх но не себе і не других" - вважаю це прямою провокацією від гравця ід30520 -
- 6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

:так як надалі коли я написав в чат щоб "завідував мовча" - він відповів "не пхай носа коли дорослі розмовляють" - поясню, я не міг не втрутитись в розмову тому-що мене почали провокувати та неадекватно висловлюватись в мою сторону: "школьнік" , "молодєнькій" , "дорослі розмовляють" - тіпу 20год, я майже на один десяток доросліший за нього, і він мені буде розказувать що робити? ви серйозно???

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

4.Докази у рішені цією скарги : https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образа.286263/

5.01.05.2025

Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
13
Реакції
5
Бали
8
Заперечення на скаргу гравця (ID 31985)

Я не згоден із викладеним в скарзі, оскільки в моїх повідомленнях не було жодної цілі образити гравця 31985. Усі репліки, які я адресував гравчині з ID 15049, були в суто жартівливому, RP-контексті, і, судячи з її реакції, вона це адекватно сприймала. Я не мав наміру вступати у діалог із гравцем 31985, але саме він першим написав у мій бік фразу: "завідуй мовча", що, на мою думку, є явною провокацією.

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

У відповідь я також у межах RP написав: "не пхай носа, коли старші розмовляють", не вживаючи нецензурної лексики чи образ. При цьому гравець 31985 відреагував різко й неприйнятно з висловлюванням: "тіп то що ти ще не ставав, я вже висрав", що, на мою думку, вже є прямою образою.
Я також справедливо поніс покарання і не заперечую, розуміючи, що у текстовому вигляді інтонацію та жартівливий контекст складно передати. Тому рішення адміністратора стосовно покарати і мене вважаю справедливим. Але водночас вважаю, що апеляція гравця 31985 є маніпулятивною, оскільки він намагається представити ситуацію односторонньо, при цьому сам демонстрував неповагу як до мене, так і до адміністрації, зокрема фразою:
"може видайте йому рольку 'жаліє всіх, но не себе і не других'", що виглядає як сарказм, спрямований не за ситуацією, а як загальна зневага, що розцінюю як неповажне ставлення до адміністрації

4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів

А також як
4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин

Таким чином, вважаю, що скарга гравця 31985 не має підстав для задоволення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі