Схвалено Некомпетентний модератор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
435
Реакції
569
Бали
113
1. Сервер у діскорді: 01

2. Нікнейм теха: Алекс Бейтман

3. Особистий нікнейм (Discord): 2023_1_2022

4. Суть скарги:
Вітаю.

Прошу звернути Вашу увагу на модератора діскорду 01 серверу Алекса Бейтмана, та розглянути мою ситуацію яка сталась в діскорді 01 серверу, після чого я написав слово пі…. (так і написав, далі не продовжував, також на це ніхто не образився) але п. Бейтман попередив мене про те що я можу бути заблокований або ж покараний мутом за те що я написав, з цим я був повністю згоден та перестав писати букви п і і, але п. Модератор вирішив мене завуальовано образити (скрін додаю), після чого п. Бейтман почав жартувати сам та писати букви «пі» але коли написав я, п. Бейтман одразу видав мені мут на 24 години, також трішки не згоден з покарання так як неконструктивні, не аргументовані претензії, які спрямовані на лаяння і розпал конфлікту серед спільноти я не робив, так як жодних претензії я не писав, також хочу щоб так само видали мут і пану Модератору так як він теж порушував.

Вважаю що я порушив тільки п 1.1 , так як конфліктів через це не було, і то писав я це заувальовано, також це слово можна по всякому прочитати наприклад «підагог» і тд.

5. Доказ: (скриншот/відео): тик

6. Дата походження: 12 і 13.03.2025

Микола Ткач

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
2,036
Реакції
635
Бали
238
Вітаю,покарання було знято. Не порушуйте!
З модератором буде проведено серйозну бесіду щодо уникнення даних ситуацій.
Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі