Коля Базан
Новий гравець
- Реєстрування
- 12 Лют 2025
- Дописи
- 6
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: 217354
- Особистий нікнейм: 200841
- Суть скарги:Як видно на відео яке я вам надав нище даний співробітник порушив множество прав а саме в мене нажаль з самого початку немає відео тому я розпишу можливо в нього є вони зупинили машину почали там шось з нею говорити я став на дорозі біля них і сказав що я подивлюсь як ви працюєте послухаю вони і він казав щоб я уїхав з дороги після чого я йому ну раза 3 сказав що в мене поломаний мотоцикл в мене включена аварійка я маю право стояти там ну на 4 раз я вже не видержав і в мене случайно вирвалось погане слово і я вже 3 раза вам сказав що зломаний мотоцикл після цього вони попросили покинути транспорт я в них питаю на якому основанії я маю покидати транспорт він мені не пояснив а витягнув з транспорту і надів кайданки відігровки що він мене дістав з транспорту не було потім те що він посадив мене в автомобіль отигровки не було що відкрив дверцята посадив громадянина закрив дверцята ну ладно з цим далі ще цікавіше даний співробітник мені зовсім не представлявся посвідченя своє не надав для ознайомленя міранду не прочитав на мої питаня чо немає міранду чо ви її не прочитали получив відповідь шановний а шо таке міранда ви шо п'яний ну це зовсім бред коли поліцейський бере і каже шо таке міранда потім він на подальші мої запитаня про посвідченя про те що не придставився і про посвідченя він відмазувався зараз зараз зачекайте коли приїхали в НПУ в кімнаті допитів я також не почув щоб він розказав мої права а саме міранду я просив в нього щоб він визвав адвоката що я бажаю на нього він визвав ну даже незнаю чи точно він визивав бо не було визвано по правилам взаємодії з адвокатом ще я просив щоб він командування своє тоже викликав позвав куратора що я бажаю з ним поспілкуватись він падав на мороз посвідченя забув про це він то відіграв в кімнаті допитів але показав на рівні очей громадянину на проти коли він стоїть заді чи збоку мене а потім стає спереді і каже я вам спереді показав я даже не зібрався його таким чином дивитись потім в мене були справи (в реальному житті вечірня перевірка я більше в грі оставатись не міг далі це продовжувати тому я ришів вийти з гри так як моє затриманя не було законним) тому попрошу наказати даного співробітника звільненям з лав НПУ свою провину в дечому я також визнаю і готов понести покарання але попрошу щоб і даний співробітник його поніс дякую за розуміння
- Докази (скріншот/відео): тут клац
- Дата порушення: 20.05.2025