Розглянуто Некомпетентний працівник поліції 179663

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim_Schneider

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2022
Дописи
2
Реакції
0
Бали
8
  1. Нікнейм гравця: 179663
  2. Особистий нікнейм:Вадим Шнайдер
  3. Суть скарги:
  4. Скарга
    На некомпетентні дії представника поліції та порушення ПДР​

[Дата: 12.10.2024]

Я, Вадим Шнайдер, звертаюся з проханням розглянути дії співробітника поліції, який , порушив правила дорожнього руху і проявив некомпетентність у своїх службових обов’язках та діях.

Так, я став свідком, як співробітник поліції, керуючи службовим транспортним засобом, порушив ПДР, а саме: Зміна полоси руху без покажчику повороту та утворення ДТП, після цього поліцейський намагався скритися з місця ДТП по газону, тротуару.... Після цього утворив ще одну аварійну ситуацію, і також намагався скритися з місця ДТП. Матеріал з відеорегистратора -

Після цього намагався зупинити цього копа, в один момент зміг перекрити дорогу, але випадково дістав зброю коли вилазив з авто та направив в сторону поліцейської машини, так я нічого не кажу, те що поліцейський відкрив вогонь, він має на те право. Але В кінці я стою без вогнепала, говорю з ним, виконую його накази лягти на землю і він підходить і розряджає обойму, це є компетентно? Людина яка намагається здатися заслуговує розстрілу? Мені повезло залишитись живим, дякую мед працівникам які допомогли очухатись.

Вважаю, що дії співробітника поліції є неприпустимими та такими, що суперечать його службовим обов’язкам. Прошу провести внутрішню перевірку дій цього працівника та притягнути його до відповідальності за порушення ПДР і некомпетентне ставлення до виконання своїх службових обов’язків.

З повагою, Шнайдер

13.10.2024.

5. Докази (скріншот/відео)
    (ДТП
    )

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
211
Бали
103
ВІтаю,шановний гравець!
Відповідно до ваших провокції працівники діяли згідно закону але з ними буде проведена бесіда!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі