Розглянуто Некомпетентность Блатт// Авенчук Для Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
646
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Федя Батурінець
2. Нікнейм адміністратора:Тимофій Авенчук

Пані ГА я дуже дякую вам за копменасацію але треба щось наголосити
3. Суть скарги:Я буду боротись до кінцья так як на мою Думку Адміністратор не правий
Знаючи ГА що вона розуміється що таке Правила і закон перебуваючи раніше на Гл.Верховного суду пршу розглянути цю ситуацію
Почнемо с того що вчора я подав скаргу Моя Скарга за яку взявься Тимофій Авенчук Де Працівники СБУ затримали Громадянина Який по ним не стріляв, Зброю у руках не мав і так далі. Тобто працівники СБу не мали ніяких Підозр і Права Обшукати його. Тіпічна Скарга у цей скарзі Пан Великов видав Варн працівнику СБУ За ПП
2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Тобто Два Слідкуючих СБУ мають різну думку це дуже цікаво. Ідемо далі, я також Був працівником СБУ НПУ і так далі я знаю що таке КПКУ
Але Тимофій Авенчук Схоже ні.

Ви наголосили на підставі. Підстава була, відповідно до Кримінально Процесуального Кодексу України, статті 9. Пункт 4
4). здійснюється перед поміщенням громадянина до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).
Тому як Ви зазначили, правила державних організацій 2.37 співробітниками порушено не було, тому що Вони мали підстави проведення поверхневої перевірки. Але я включу Так званого душнилу . КПКУ саття 10 пункт 1 Голосить про
1. Для проведення поверхневої перевірки не потрібен ордер, але повинні бути підстави.
П.Авенчук Сказав що причина була Стаття 9.Пункт 4
4). здійснюється перед поміщенням громадянина до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).
Зогден що вона здійснується перед поміщенням Громадянина в Ітт, Але Згідно сатті 10. пункту 1 Вище згаданим мною
ПОВИННА БУТИ ПІДСТАВА
підстави на це не було так як громадянин не достовал Збробю Не стріляв І тд. я впевнений що гс держ Розглянув цю скаргу По іншому

Тому прошу Пані Валерію так як вона Розбирається в Законі і правилах Прошу перерозглянути скаргу і Видати покарання варн гравцю так Як інші Гравці Отримують за це покарання А Друг Авенчука Бодя міллер ні.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Скарга
5. Дата порушення:10.12.2025

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Ми переглянули всі скарги які ви надали, я не побачила невірної відповіді, так як дійсно все розглянуто вірно.
Відпишіть мені в особисті, я надам вам повну думку з приводу скарг
Також будь ласка, зауважу, не пишіть скарги від 3-го обличчя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі