Розглянуто Некомпетентно розглянув скаргу //для ЗГА або ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Баррі Аллєн

Отаман
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
76
Реакції
27
Бали
21
1.Андрій Медвідь
2.Баррі Аллєн

3.Скарга Зовсім не згоден з адміністрацією.Обмана адміністрації не було так як я почав записувати відео доказ коли дана людина почала провокувати мене .

Розберемося з ситуацією . Так як у Андрія Блащини є повний відео доказ можемо побачити повну ситуацію .На ньому видно як дівчина провокує за що я її і вбив . Добре ,за це видали покарання 180 хв деморгану ,але де покарання для цієї дівчини ,яка говорила неадекватні слова . також вважаю ,що за провокації потрібно карати .

Наступний етап подій .

Андрій сам почав провокувати коли я хотів їхати по своїм справам . Витягнув з автомобіля не зрозуміло по яким причинам ,говорив провокуючі слова .Я Почав бити тому ,що застряв в персонажі ,а Андрій не хотів відходити .

Тому хотів би ,щоб адміністрація розглядала компетентніше скарги ,так як від Андрія є порушення ,але адміністратор покарав тільки мене ,тому прошу,щоб перерозглянули скаргу

4.
Докази : надав всі докази вище
5. 30.04

Богдан Резніченко

Пенсія ГА | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
1,451
Реакції
755
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Скаргу буде перерозглянуто, та будуть винесені покарання гравцям, які їх не отримали. Ваше блокування є правильним, ви навмисно обрізали відеодоказ, чим намагались ввести в оману Адміністрацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі