Відмовлено Некомпетентные администратор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Сміттт
  2. Особистий нікнейм: Юрий Хома
  3. Суть скарги: Відкинув мене з дм на 2 часа потом через время коли я його телепортувався ну спитав чому так хотя я як знаю я вам прикроплю там пониже наскільки должни відкидувати він відкинув мене на дві години хотя мав на 30-60 хвилин - Потом замутал мене на дві години за причини неохайне ставництво адміністраторів коли я балакав з чоловіком я говорили це все во офічат я не розумію де там неохайне ставництво до адміністратора
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 03-20-24

Андрій Смітт

Ст.Адміністратор | Центральна Україна [01]
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,686
Реакції
553
Бали
253
Вітаю шановний гравець вам було надане покарння за DM в розмірі 120 хвилин (примітка за DM(убивство) /jail 60-120. все по нормативам. Тому поясню так як ви від самої лікарні по тайм-коду (0:15) сказали що хочете вбити дану людину потім ви наздогнали людину почали його бить тайм-код ( 0:48 , 1:01) потім ви людині не давали поїать і все таки погрожували вашими словами (завалить) гравця де ви це й зробили по тайм-коду ( 1:44 ) . https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Лутковский-Владислав.147252/

Останнє редагування:

Андрій Смітт

Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,686
Реакції
553
Бали
253
Також я відповім вам з приводу муту за нешанобливе ставлення до адміністрації як ви мені сказали (я тебе залию і ви будете мені всі башляти і т.д ) надайте ж повне відео де ви говорили що всі вам будуть башлять як по ваших словах ! Якщо буде потрібно я надам відео де ви це все говорите і буду наполягати на покаранні за уведення адміністрацію в оману!

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
Також я відповім вам з приводу муту за нешанобливе ставлення до адміністрації як ви мені сказали (я тебе залию і ви будете мені всі башляти і т.д ) надайте ж повне відео де ви говорили що всі вам будуть башлять як по ваших словах ! Якщо буде потрібно я надам відео де ви це все говорите і буду наполягати на покаранні за уведення адміністрацію в оману!
ага да я ето говрил ну за дм 60 хв

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
Вітаю шановний гравець вам було надане покарння за DM в розмірі 120 хвилин (примітка за DM(убивство) /jail 60-120. все по нормативам. Тому поясню так як ви від самої лікарні по тайм-коду (0:15) сказали що хочете вбити дану людину потім ви наздогнали людину почали його бить тайм-код ( 0:48 , 1:01) потім ви людині не давали поїать і все таки погрожували вашими словами (завалить) гравця де ви це й зробили по тайм-коду ( 1:44 ) . https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Лутковский-Владислав.147252/
тут обчний дм

Андрій Смітт

Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
1,686
Реакції
553
Бали
253
Прошу людину ознайомиться:
DM (вбивство) - /jail 60-120
DM (якщо просто нанесений урон) - /jail 15-30
Примітка: ДМ рахується такоє якщо 2+ рази пройшов урон по ігровому персонажу.
DM GZ - /jail 180 або /warn

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Адміністратор надав свою відповідь. Покарання видано вірно.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі