Розглянуто Некомпетентність ГА-ЗГА|Блат|Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Николь Волкова

Поважний гравець
Реєстрування
22 Лют 2024
Дописи
153
Реакції
220
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: ГА ЗГА і вища адміністрація!!!
  2. Особистий нікнейм: Іванна Тимощук(нікнейм на час пребування на посаді адміністратора)
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю,шановний керівник UG.

Маю багато питань але навряд чи почую на це все відповідь. Перейдемо до самої ситуації, пару тижнів назад було передано докази ЗГА про гравця Русіка Ухилянтовича,котрий ображає та провокую адміністрацію в незалежності від їхньої посади. Зразу після того його було заблоковано на 6 тисячі днів, пройшло пару тижнів та він написав оскарження з проханням * Розбань пж *,Валерія Савченко поставилась як завжди *лояльно* та надала оскарження і скоротила блокування на 31 день. В даному випадку це виглядає як БЛАТ та некомпетентність з сторони керівництва серверу. Скажіть будь ласка, чому до кожного гравця ставляться неоднаково а по різному? Йдемо далі, дана людина неодноразово перебувала в ЧСП та в бані за образу адміністрації і проекту, але нажаль це не враховують та не ставлять в пріоритет. Наведу вам ще один приклад, тиждень назад було заблоковано гравця (Якудза Цитрусик) за масові порушення правил серверу, він писав неодноразово оскарження але всі вони були відмовленні. Виникає наступне питання до вас, чи наразі масові порушення правил вважаються більш критичним за ЧСП?
    Також маю багато питань про роботу Ст.Адміністрації та нижче. Почнемо із роботи ГС Неоф,людина котра більш менш розуміється в неоф але не приділяє багато часу для цього. На скільки я знаю, він звіт своєї виконаної роботи за день чи тиждень не пише через дозвіл наданий від ГА. Перебуває на посаді одночасно і тестера де виконує там можливо певну роботу, та співпрацює через це з командою UG. Згідно правил адміністрації, заборонено перебувати на посаді адміністратора на основному сервері та ще бути тестером. Але чомусь цей шанс, дозвіл був наданий тільки йому, всім іншим це забороняється. Знову ж таки, дані дії вказують на БЛАТ та певне не робоче відношення до цього адміністратора.
    Даніель Хомс проявляє некомпетентність при розгляді скарг, тиждень назад гравець подав скаргу на гравця Михайло Ломаку котрий являється лідером клану [MARABUNTA] за багоюз на страйк болі, з виходом поза минулого оновлення де було перероблено карту гаража почались прострілюватись текстури, адміністрація передавала цю інформацію для фіксу тестерам але як ми можемо бачити вона все ж таки присутня. В даному випадку лідер клану, стріляв в лівий кут гаражів де проходить урон по людині з можливістю вбивства. ГС неоф, розглянув її та видав покарання за багоюз, коли Ломака просив передивитись скаргу та вирішити це питання було сказано наступне - що рішення зміненню не підлягає. Коли йому надали попередню скаргу в якій була аналогічна ситуація з цим багом та вона була закрита минулим адміністратором та слідкуючим неоф на той момент Тимуром Ведмідьом який передав проблему але її проігнорували.
    Хомс надав відповідь на це таку - він був некомпетентний та перейшов на 05 сервер. Але це виявилась брехня,так як він нормально працював і проявляв належний актив і адекватно ставився до всього що було пов'язано по неофу, на інший сервер він перейшов самостійно через проблеми у колективі 03 серверу пов'язаних з ГА.
    Хочу згадати в цій скарзі ще за своє підвищення на 5 [lvl], як було сказано Сергом Голдом, коли я перестану спілкуватись із людиною на прізвище Цитрусік я можливо буду мати змогу підвищитись,поки це буде продовжуватись на той момент моя кар'єра вище 4[lvl] буде недоступною. Надалі в мене є питання,як це впливає на мою роботу та актив? З Николасом я спілкувалась у вільний час і це переважно вночі коли є більше часу без репортів. Можливо ЗГА має якесь предвзяте відношення до даного гравця...
    Якщо ми вже почали роз'яснення усіх ситуацій, надайте відповідь на це питання, чому адміністратор за правду отримує покарання таке як - ЧСА,ЧСП,Видалення акаунтів, зняття з посад ? Беручи уважність, компетентність від ЗГА можна сказати що дана людина немає досвіду для цього. Нікіта Волков, котрий раніше займав посаду ЗГС ГС Неоф на цьому сервері, приділяв свій час та навчався чомусь новому при старому ГА - Андрію Корнюшину та ЗГА - Валерії Тимошик. Через певний час знявся по ЗВБ і нехватку часу для приділяння посаді. Згідно правил, якщо адміністратор знімається з 3+ lvl адмінки,має 3 місяці на поверення з пониженням рангу від минулого. Нікіта написав ЗГА що бажає повернутись та працювати дальше в той час коли лишалось пару тижнів до кінця, нащо йому відповіли - я передам це ГА та відпишу. Пройшов від цього тиждень, і сталось так що він видалив переписку та не передав інфу для її вирішення. З моєї точки зору, це було зроблено спеціально з призначенням тільки на ІП та втраченням ЛВЛ котрий міг бути в нього з процесом відновлення.
    Перейдемо до наступної ситуації, котра вказує на БЛАТ - 06.05.25 Паша Мейсон знявся з посади КА через життєві обставини. В наступний день були відкриті заявки та був переведений Павло Макиха з 04 серверу на посаду адміністратора. Зразу він був доданий до усіх кандидатів які були до цього в списку на обзвон. На наступний день були зібрані кандидати для проведення обзвону, їх було ніби то 4. Коли перекинули його у канал головна адміністрація там був присутній Сергій Коваленко, що може вказувати що обзвону йому ніякого не проводили а просто обговорили його подальшу кар'єру та вже знали результати цієї ситуації. Протягом двох днів ГА-ЗГА як би то роздумували кого призначити туди та вдавали вигляд що це вирішується, хоть на той момент вони вже знали хто буде у них Куратором. 08.05.25 його було призначено як це було очікувано на типу (Випробовувальний термін) котрий він успішно пройшов, через тиждень знімається ГА та ЗГА 01 серверу, Андрій Блащина та Таіїсія Салайда. Люди котрі контролювали, підтримували сервер та ставились адекватно до своєї команди та гравців на сервері.
    З цього ми можемо зробити висновок, що на посаду КА його було призначено для кар'єрного росту в подальшому на посади ГА-ЗГА, також свідчить блат зі сторони Валерії та Голда які пропихнули його туди...
    Я не повірю, що на ці посади не було більше кандидатів з того ж серверу, їм можливо ніхто і не пропонував, так як це робиться у нас завжди.
    Коли він перейшов на 01 сервер, там почався хаос, адекватні та компетентні люди у своїй справі були зняті з посад або отримали пониження рангу. Все це сталось через то що він хотів поставити *ЗАБЛАТИТИ* своїх людей з 04 серверу, так як це було і зроблено з Соньою Кенді та іншими людьми. В цей же день почався **************************** на сервері, гравці звертались до керівника з проблемою але їх нажаль проігнорували, закриваючи це питання що все нормально та порушень від нього немає так як в нього є такі повноваження... ГА - це людина котра повинна показувати приклад своїй команді та надавати допомогу і контролювати сервер і ставитись відповідально, але в Павла цього не було, тому вже можна зрозуміти як його було призначено туди..
    Ще можна писати і писати, але розумію що немає сенсу, надала головні конкретні проблеми які вказують на БЛАТ.

Бажаю почути відповідь на питання котрі вказані в скарзі із чітким поясненням, але суто від Сергія а не від Валерії! Прошу не робити - Ctrl C + Ctrl V.

Очікую справедливе рішення.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Оскарження Русіка Оскарження Цитрусика Макіха
  6. Дата походження: 21.06.2025

Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю.

Повертатись до минулих тем, які не стосуються безпосередньо вас, ми не будемо. Це виключно внутрішні розмови та прийняття рішень адміністрації, які в подібних випадках ухвалюються ГА, ЗГА та мною особисто, відповідно до ситуації, фактів та загальної картини.

Ситуація Русіка Ухилянтовича розглядалась як і всі інші - за зверненням.

Так, він був заблокований за порушення. Але оскаржуватись має право кожен, незалежно від того, хто він - гравець чи колишній адміністратор.

Більшість адміністрації в тому числі, як і ви регулярно отримує погрози, образи, телефонні дзвінки та провокації. Але ми не можемо карати людину довічно тільки за образу, якщо вона визнає вину і звертається із проханням про зміну рішення. Це не *блат*, а система амністії та перегляду рішень, яка діє для всіх.

Якудза Цитрусік мав інший характер порушень. Масові порушення, систематичність і відсутність визнання вини — це не те саме, що образи з подальшим вибаченням. Кожна ситуація - окрема, і ми не зобов'язані пояснювати ці рішення кожному індивідуально.Хочу також зазначити що ви пишете саме про цього гравця, а значить недовіра, про котру я надам відповідь нижче обгрунтована.

Ваші зауваження, здебільшого, базуються на емоціях, чутках або однобічній інформації.

Деякі рішення приймаються з урахуванням навантаження і користі для команди.Ми не будемо обговорювати все, так як це стосується тільки команди.

Робочі звіти адміністратори подають за регламентом серверу, і якщо ГА дає дозвіл на виключення - це не порушення.

Якщо вам було озвучено, що спілкування з певним гравцем впливає на вашу репутацію в колективі - це не покарання, а фактичне пояснення того, як формується довіра до адміністратора. І якщо це спілкування - публічне, токсичне або викликає підозри - будьте готові до того, що ваше кар'єрне зростання може зупинитись. Тут усе логічно.Тим більше, переглянувши логування та взаємодії вас та гравців з якими ви мали тісні зв’язки, після перегляду всього, недовіру вони могли вам винести, так як вся відповідальність тільки на керівництві серверу.

Нікіта Волков- 2 рази ставав на посади Неоф, але що в перший, що в другий раз не виправдав свою оцінку, саме тому подалі, ГА/ЗГА не розглядають можливість співпраці.

Внутрішні рішення та кадрова політика не предмет відкритого обговорення, і відповідальність за них несе виключно адміністрація вищого рівня перед мною.

Ні я, ні ГА/ЗГА не будуть публічно звітувати за кожну амністію, призначення чи зняття, особливо якщо мова не про вас особисто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі