Розглянуто Некомпетентність ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Павло Макиха
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги:
Вітаю. Зайшов у Discord-сервер на 03 сервер, де перебувало багато гравців, модерації та керівництва сервера. Хотів послухати, що там коїться, та поспілкуватися з гравцями. Після 5 хвилин прослуховування в голосовому каналі один із гравців забрав Керівника, щоб поспілкуватися особисто, після чого почали ставити запитання до ГС Держ, а саме Ярослава Свиридова.
Він почав хамити, підвищувати голос та неналежно спілкуватися з гравцями, а також сказав гравцю — цитую: «ви порушуєте субординацію». Наголошую, що адміністратор сказав це гравцеві, а не навпаки, що є дуже дивним. Сам ГС Держ поводився кепсько, і після того, як я йому наголосив, що він спілкується неналежним чином із гравцями, також зазначив, що коли він проходив співбесіду на посаду ГС Держ, то мав сказати, наскільки він оцінює себе за стресостійкістю, але, на мою думку, він не тягне навіть на 7 за спілкуванням.
Також хочу наголосити, що він сварився з гравцями з приводу своїх обов’язків. За його логікою, винні гравці в тому, що в держструктурах немає людей, а не він.

«Якщо ти компетентний та людина, яка має керівні здібності й мотивацію для гравців, то підняти онлайн буде просто (кажу з власного досвіду)».
Я вважаю, що дана людина взагалі не є компетентною перебувати на посаді ГС Держ із таким ставленням та спілкуванням.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео надам в особисті
5. Дата порушення: 25,01,2026

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
На сьогодні державні структури працюють в свою силу, ми також берем до уваги фактор відключень світла.За даними аналізу, деякі окремі фракції працюють краще ніж за попереднє правління.

З приводу спілкування ГС держ з вами, я переглянула наявні відкати які мені надали після, та можу винести 2 рішення:
З ГС держ було проведено дисциплінарну бесіду, почуто його думку з приводу даної ситуації, а також обговорено мінімізацію таких випадків, так як такого роду ситуацій ще не виникало.

З приводу вашої сторони та всіх хто перебував у войсі, це не единоразова ситуація, коли адміністрацію/модерацію, спонукають на конфлікти.
Гравець через котрого почалась дана розмова в такому контексті, був в минулому повідомлений, що краще не використовувати в своїх висловах.

Сподіваюсь в майбутньому, не з нашої строни, не з вашої неприємних конфліктів або випадків більше не виникне.

Дякую за розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі